kruidnagel etherische olie clove oil 50ml Kruidnagels etherische olie aluminiumfles etherische olie 50ml canister certificaat berivita
kruidnagel etherische olie clove oil 50ml
Kruidnagels
etherische olie aluminiumfles
etherische olie 50ml canister
certificaat berivita

Kruidnagelolie 100% 50ml - Etherische Olie - Clove Oil

Kruidnagel etherische olie, Syzygium aromaticum, in setvige aluminium canister met garantiesluiting. Zuivere essentiële kruidnagelolie, zonder toevoegingen. Krachtige, kruidige geur.

Variant:
13,95
per canister
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 13,95
2 € 13,45 € 13,95 3% korting
3 € 12,45 € 13,95 10% korting
kruidnagel etherische olie clove oil 50ml
Kruidnagelolie 100% 50ml - Etherische Olie - Clove Oil
13,95
per canister
  • Krachtige Geur
  • Voordelige Canister (zonder druppelaar)
  • 100% Plantaardig

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Kruidnagel Etherische Olie 

Clove oil, Syzygium aromaticum


Geur: warm, houtig, scherp
Extractiemethode: stoomdestillatie van bloemknoppen
Herkomst: Indonesië
Bevat van nature
90-92% Eugenol
 

Wat is Kruidnagel Olie

Kruidnagels zijn een bekend specerij in de keuken met een dominante smaak en geur. De kruidnagel heeft een korte steel, 10mm, met daarop een dichte bloemknop. Kruidnagels zijn afkomstig van de kruidnagelboom, deze boom kan in het wild rond de 12 meter hoog worden maar op plantages rond de 5-6 meter hoog, met een pyramidevormige kroon.
De bloemen groeien aan de toppen van de takken in trossen. De bloemknoppen zijn felrood. Zodra de gesloten groene bloemknoppen beginnen te verkleuren, worden ze geplukt. Van oudsher hebben kruidnagels vele toepassingen van toepassingen bij tandproblemen, verbetering van de ademgeur tot gebruik in de keuken.

 

Insecten afwerend

Zeer bekend is etherische kruidnagelolie als insecten verdrijver en dan met name wespen.
Wespen, bijen en horzels maar ook zilvervisjes, vinden de geur van kruidnagelolie zeer onaagenaam en blijven op afstand als ze een kruidnagelgeur waarnemen.
U kunt de kruidnagelolie verspreiden met een verdamper of aromalamp. Een andere mogelijkheid is de kruidnagelolie op een papieren zakdoekje druppelen deze leggen of hangen op de plaatsen waar de wespen, bijen, horzels of andere insecten ongewenst zijn.
Wilt u dat wespen bij u uit de buurt blijven, breng dan enkele druppels op uw kleding aan. Overigens kan kruidnagelolie vlekken geven op sommige kleding, beter eerst testen op klein, onopvallend gedeelte van uw kleding.
Onze etherische kruidnagelolie wordt verkregen door stoomdestillatie van de gedroogde bloemknoppen. 
De geur van etherische kruidnagelolie zou ook een antiseptische en stimulerende werking hebben. Kruidnagelolie bestaat voor meer dan 90% uit Eugenol.

 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u 
hier>>
 

In het bad 

Badolie: los 10 tot 15 druppels kruidnagelolie op in een neutrale badolie en voeg dit toe aan het badwater. 
 

Op de huid 

Huidolie: los 10 tot 15 druppels kruidnagelolie op in 50ml neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.

Kruidnagel Etherische olie is prima te combineren met andere etherische oliën zoals PatchouliBergamot, Lavendel, Citronella, Nootmuskaat, Citroen, Lemoen, Pepermunt, Rozemarijn en Geranium.


Kruidnagel etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.
Bevat: Kruidnagel Olie 100%
Andere namen:  Eugenia aromatica, Eugenia caryophyllata, Clove Oil, Syzygium aromaticum
CASnr: 8000-34-8


De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen

Alles over etherische oliën

Alle informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën. 

Info

Alles over etherische oliën

Hier vindt u veel informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle beoordelingen van onze klanten

5,0
op basis van 1 beoordelingen
1
0
0
0
0

Dag wespen

Super sterke etherisch olie tegen wespen maar vind t zelf lekkere geur

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008