Chebe Poeder 100% Puur - HarenBezig met laden...
Chebe Poeder 100% Zuiver 100gr
(0)
Chebe poeder is poeder voor haarverzorging uit Afrika. Chebe is een mix van natuurlijke producten Traditioneel Chebe poeder wordt gebruikt om de haren te beschermen en verzorgen.
€ 19,95
Prijs per 100gr
Chebe Butter Nilotica 100ml Haarbutter - Haarmasker
(1)
Chebe Butter is een mix van Chebe poeder en Shea Butter Nilotica. Gebruikt als verzorgend haarmasker om droge haren te voorkomen en maakt de haren zachter. De haren zijn beter in model te brengen.
€ 16,95
Prijs per pot
Shikakai Poeder 100% Zuiver 100gr
(3)
Shikakai poeder voor haren en hoofdhuid. 100% zuiver en natuurlijk haar poeder. Shikakai poeder wordt gebruikt als natuurlijke shampoo en conditioner voor haar en hoofdhuid.
€ 4,95
Prijs per 100gr

Chebe poeder wordt gemaakt van verschillende, natuurlijke ingrediënten. Chebe poeder is een traditioneel poeder uit Afrika. Het wordt al eeuwen gemaakt en gebruikt in dorpen van het tegenwoordige Tsjaad, Nigeria en Ghana. Chebe poeder kan worden gebruikt op verschillende manieren. Het zou de haren verzorgen en beschermen tegen het harde klimaat van hitte, droogte en wind. Chebe poeder is verpakt in een handige hersluitbare verpakking.
 

Waar wordt Chebe poeder van gemaakt

Chebe poeder is een mix van verschillende, natuurlijke kruiden. Chebe, Chewe poeder bestaat uit Laventelkoorsbessie zaad (Croton gratissimus, Lavender Croton), acacia boomsap (resin), muskuszaadolie (ambrette) en Weichselboom (Prunus Mahaleb) vrucht. Het belangrijkste bestanddeel in Chebe poeder is 'Lavender Croton Seed'. Een ander ingrediënt is Mahaleb, dit is een soort kersenboom, de pitten van deze kersen worden gebruikt om hun typische geur. Ambrette olie heeft ook een typische geur en wordt daarom aan dit mengsel toegevoegd.
Chebe poeder ruikt een beetje 'verbrand', voor het malen van de zaden worden deze namelijk eerst licht geroosterd. Chebe poeder heeft een bruine kleur en lijkt zo een beetje op aarde.

 

Eigenschappen Chebe

Chebe poeder zou verschillende voordelen voor de haren hebben. Het gebruik van Chebe poeder zou de haren wat dikker en voller maken en er wordt beweerd dat het haargroei zou bevorderen. Chebe poeder wordt ook gebruikt om de haren te beschermen tegen schadelijk invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, luchtverontreinigingen en chemische producten, zoals haarkleuringen en haarspray.


De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008