Arnica Olie - Huid en Massage

Arnica Olie Puur Maceraat

"Fijne olie, perfect voor sportmassage"

  • gebruikt voor spieren, kneuzingen
  • zou de doorbloeding van de huid helpen
  • maceraat op basis van Arnica Montana en Sesamolie
  • Arnica olie = 100% natuurlijk, onbewerkt en plantaardig
  • trekt snel in, zonder glimmende huid
  • geen parabenen, geen parfum, niet getest op dieren
  • geen petrochemische bewerkingen of ingrediënten (paraffine, siliconen, PEG of PPG)
Bezig met laden...
Arnica Olie Puur 50ml - Maceraat
Arnica Olie Puur 50ml - Maceraat

Arnica olie maceraat in sesamolie. Arnica, ook Valkruid genoemd, wordt gebruikt voor de spieren en bij kneuzingen. Verder zou het de doorbloeding verbeteren van de huid en spieren.

€ 6,95
Arnica Olie Puur 100ml - Maceraat
Arnica Olie Puur 100ml - Maceraat

Arnica olie maceraat in sesamolie. Arnica, ook Valkruid genoemd, wordt gebruikt voor de spieren en bij kneuzingen. Verder zou het de doorbloeding verbeteren van de huid en spieren. 100ml.

€ 9,95
Arnica Olie Puur 200ml Pompflacon - Glas
Arnica Olie Puur 200ml Pompflacon - Glas

Arnica olie in glazen pompfles. Arnica maceraat in sesamolie. Arnica, ook Valkruid genoemd, gebruikt voor spieren en bij kneuzingen. Verder zou het de doorbloeding verbeteren van de huid en spieren.

€ 22,95
Arnica Olie Puur Liter - Maceraat
Arnica Olie Puur Liter - Maceraat

Arnica olie is een maceraat van arnica bloemen in pure Sesamolie. Arnica, ook Valkruid genoemd, zou helpen om de doorstroom van het bloed te bevorderen. Wordt gebruikt bij stijve spieren en kneuzingen

€ 74,95
Arnica Zalf 100ml Blik - Massage en Spieren
Arnica Zalf 100ml Blik - Massage en Spieren

Arnica zalf is natuurlijke massage zalf met Arnica en Shea Butter. Arnica wordt gebruikt voor spieren en bij kneuzingen. Het zou de doorbloeding verbeteren. Werkt ook huidherstellend.

€ 11,89

Arnica

Arnica Montana is een plant met groene bladeren en oranje-gele bloemen. De plant wordt doorgaans zo'n 30-50cm hoog en komt voor in Nederland en België maar is erg zeldzaam. Bovendien is de plant moeilijk te kweken. Arnica bloeit in de zomer. Arnica staat ook bekend als Valkruid, Wondkruid, Schorpioenkruid en Wolverlei. Reeds in de Middeleeuwen stond deze bekend om de geneeskrachtige werking, vooral bij wondbehandelingen, spierproblemen en kneuzingen. Veel delen van de plant zijn giftig, daarom eten dieren de plant vrijwel niet. Het is goed om Arnica olie voorzichtig aan te brengen en eerst op een klein gedeelte van de huid testen. Bij gevoelige mensen kan huiduitslag eerder optreden.


De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008