Sandelhout Poeder 100% Puur - Sandalwood PowderBezig met laden...
Sandelhout Poeder 100% Zuiver 100gr - Sandalwood
Sandelhout Poeder 100% Zuiver 100gr - Sandalwood
(0)
€ 8,95
Prijs per 100gr
Sandelhout Poeder 100% Zuiver 1kg - Sandalwood
Sandelhout Poeder 100% Zuiver 1kg - Sandalwood
(0)
€ 27,95
Prijs per kg

Sandelhout poeder

Sandelhout poeder wordt gemaakt door het fijnmalen van houtsnippers van de witte Sandelhoutboom. Deze witte Indische Sandelhoutboom, ook wel Santalum Album, komt voor in India en Indonesië en kan 4 tot 9 meter hoog worden. De boom wordt in verschillende religies als heilig gezien en daarom gebruikt bij de bouw van tempels. Hout van deze boom, sandelhout, is zeer geurig en wordt daarom veel gebruikt in de cosmetische industrie als bestanddeel in parfums en huidverzorging. Verder wordt Sandelhout gebruikt als traditioneel medicijn en in allerlei religieuze rituelen.
Dit bruine poeder wordt gebruikt als ingrediënt in allerlei cosmetische producten of als bestanddeel in Ayurvedische huidproducten. Sandelhout poeder is verpakt in een hersluitbare, eco-vriendelijke pouch verpakking.


 

Eigenschappen Sandelhout poeder

Sandelhout poeder wordt gebruikt bij bepaalde huidaandoeningen, de huid kan kalmeren en roodheid zou verminderen. Verder zou het helpen bij een onzuivere acné gevoelige huid. Daarnaast zou een gezichtsmasker met Sandelhout poeder helpen om rimpels en een droge huid te verminderen.

We hebben ook Sandelhoutolie in ons assortiment, deze vindt u hier>>

Puur Sandelhout poeder kopen, bestellen of retourneren is veilig en eenvoudig via BeriVita.com. Bestellingen boven €20,-: Altijd gratis verzending in Nederland en België.

De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen. 


Daarom BeriVita.com

Daarom BeriVita.com

 100% natuurlijke en pure producten, vrijwel alles 100% plantaardig

✓ Zonder parabenen, microplastics en chemische toevoegingen

 Respect voor mens, dier en natuur. 100% Proefdiervrij

 Tot 14 dagen eenvoudig retourneren

 Uitstekende klantenservice

 Makkelijk bestellen, zonder account

 Veilig en vertrouwd, sinds 2008