Sidr Poeder Capsules - 100% PuurBezig met laden...
Sidr Capsules 60 stuks - Poeder van Ziziphus Spina Christi
Sidr Capsules 60 stuks - Poeder van Ziziphus Spina Christi
(0)
€ 12,95
Prijs per 60 capsules
Sidr Capsules 180 stuks - Poeder van Ziziphus Spina Christi
Sidr Capsules 180 stuks - Poeder van Ziziphus Spina Christi
(0)
€ 34,95
Prijs per 180 capsules

 

  • Capsules gevuld met 450mg zuiver plantaardig poeder
  • Vrij van allergenen, lactose en hulpstoffen
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten, de capsule is 100% plantaardig
  • Past in door de brievenbus
  • Auyrvedisch
  • Bevat slijmstoffen
  • Rijk aan flavonoïden. ijzer, minerale zouten en vitamines
 

Wat zijn Sidr Capsules

Sidr poeder wordt gemaakt van de plant Ziziphus Spina Christi. Dit is een struikachtige boom die hoort bij de wegedoornfamilie. De boom komt voor in Afrika en Azië en groeit in droge woestijngebieden. Deze fruitgevende boom kan zo’n 7 tot 10 meter hoog worden en lijkt een beetje op een grote struik. De boom heeft kleine groene blaadjes en ronde vruchten. De groene bladeren worden geplukt, gewassen en gedroogd. Van de gedroogde bladeren wordt poeder gemalen: Sidr bladpoeder. Dit natuurlijke poeder is lichtgroen tot groen van kleur.

In het Midden-Oosten is deze boom ook te vinden en al sinds de oudheid bekend, vandaar dat er in verschillende geloven naar wordt verwezen. De naam Ziziphus Spina Christi is inderdaad een verwijzing naar Christus. Spina betekend stekel of doorn. De stekelige takken van deze boom zouden zijn gebruikt voor de doornenkroon, voorafgaand aan de kruisiging van Christus. Overigens zijn er meerdere soorten planten en bomen die worden genoemd als plant, die gebruikt is voor de doornenkroon. Ze worden vaan Christusdoorn genoemd.
In de Islam wordt ook Sidr gebruikt en genoemd, bij bepaalde rituelen. Het wordt toegevoegd aan water waarover wordt gereciteerd om er vervolgens van te drinken en te wassen.
Onze vegetarische capsules zijn gemaakt van hydroxypropyl methylcellulose (HPMC), een plantaardig ingrediënt met een laag vochtgehalte, waardoor de capsules lang houdbaar zijn. Plantaardige poeders hebben vaak geen aangename smaak. Deze vegetarische capsules zorgen er ook voor dat u het poeder niet proeft. ​​​​
 

Wat doen Sidr Capsules

Sidr poeder wordt al eeuwenlang gebruikt in de ayurvedische en profetische geneeskunde. Sidr poeder is rijk aan slijmstoffen, saponines, flavonoïden, ijzer, vitamines en minerale zouten. Slijmstofen hebben een verzachtende weking in het lichaam. Flavonoïden zijn natuurlijke bestanddelen van planten met een anti- oxydante werking. Sidr Poeder zou een gunstige werking hebben op het algemeen functioneren van het lichaam.


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008