Dode Zee Modder Kleipoeder - Dead Sea Mud PowderBezig met laden...
Dode Zee Modder Kleipoeder 100gr - Mud Powder
Dode Zee Modder Kleipoeder 100gr - Mud Powder
(0)
€ 5,95
Prijs per 100gr
Dode Zee Modder Kleipoeder 1kg - Mud Powder
Dode Zee Modder Kleipoeder 1kg - Mud Powder
(0)
€ 25,95
Prijs per kg

Dode Zee modder kleipoeder 

Dode Zee modder kleipoeder is afkomstig uit de Dode Zee. De Dode Zee is een laaggelegen meer op de grens tussen Jordanië, Palestina en Israël. Doordat de Dode Zee zo'n hoog gehalte heeft aan zout heeft is er vrijwel geen leven in mogelijk. Het gehalte aan mineralen in 'normaal´ zoutwater is ongeveer 3%, in de Dode Zee ligt dat gehalte rond de 32%. Om die reden wordt Dode Zee modder al zeer lang gebruikt bij allerlei huidproblemen. Dode Zee modder, ook wel Dead Sea Mud powder, is verpakt in een hersluitbare, eco-vriendelijke pouch verpakking.

Dode Zee kleipoeder is rijk aan huidverzorgende mineralen zoals silica, magnesium, kalium en ijzer. Een kuur in de Dode Zee zou heilzaam zijn voor bepaalde huidaandoeningen. Er zijn vele kuuroorden aan de Dode Zee voor huidziekten als eczeem, psoriasis en vitiligo. Dit kleipoeder reinigt en verzorgt de huid op een milde manier.
Dode Zee kleipoeder is prima geschikt voor een gezichtsmasker, haarmasker en lichaamspakking.

 

Gebruik Dode Zee Poeder

Schep enkele eetlepels Dode Zee poeder in een glazen of stenen bakje, liever geen metaal. Voeg hierbij, langzaam, een beetje warm tot heet water. Roer dit mengsel met een kunststof, houten stokje of lepel, tot er geen brokken of stukjes meer zijn er een stevige maar gladde pasta ontstaat. Is het mengsel te dik, voeg meer water toe. Is het mengsel te dun of waterig? Voeg een beetje extra Dode Zee poeder toe. Breng de pasta aan op uw huid of haar als deze nog handwarm is. Ongeveer 10-15 minuten laten intrekken en vervolgens afspoelen met lauw water. Let op: Laat het masker nooit helemaal indrogen of hard worden.
Na afspoelen de huid of haar droog deppen met een handdoek en eventueel een pure huidolie aanbrengen zoals Arganolie.De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008