Kies hier uw best passende natuurlijke product

Hieronder vindt u onze product kiezer/keuzehulp.
We proberen u hiermee te helpen met het kiezen van het juiste natuurlijke product, passend bij uw huidtype of bij uw huidprobleem of huidaandoening.

► Algemene informatie, voordelen en nadelen van natuurlijke verzorgingsproducten vindt u hier>>

► Keuzehulp etherische oliën: Een handig, kort overzicht van alle etherische oliën en hun eigenschappen/geur bij verdamping vindt u hier>>

We maken voor het gemak onderscheid in huidtypes: Daarmee bedoelen we het vochtgehalte of de hydratatie toestand van uw huid. Van zeer droge huid tot een vette, onzuivere huid en gevoelige of geïrriteerde huid.


Belangrijk is om te beseffen dat een huid kan veranderen gedurende de tijd, dus het is goed om te beoordelen of het product (nog) bij uw huidtype of huidprobleem past.


→ Zeer droge huid | producten

→ Droge huid | producten

→ Normale huid | producten

→ Vette/Onzuivere huid | product

→ Gevoelige huid | producten

→ Geïrriteerde huid | producten
 

► Daarnaast hebben we onze natuurlijke producten gesorteerd op huidaandoening zoals schimmel, rode & overgevoelige huid (vaak bij psoriasis en eczeem), wratten, rimpels & wallen (rondom de ogen) en littekens & pigmentplekken.

→ Producten bij (huid-) Schimmel

→ Producten bij Wratten

→ Bij Rode / Overgevoelige huid

→ Producten bij Rimpels / Wallen

→ Bij Littekens / Pigmentvlekken


► Specifiekere natuurlijke producten voor bepaalde delen van het lichaam:

→ Producten voor Haarverzorging

→ Producten voor Lipverzorging

→ Producten voor Hoofdhuid

→ Producten bij Kloven

→ Natuurlijke Zon Bescherming


► Natuurlijke oliën zijn ook in te delen naar gehalte aan meervoudig onverzadigd vetzuur (bijv. linolzuur of linoleenzuur). Hoe hoger het gehalte meervoudig onverzadigd vetzuur, des te sneller droogt de olie aan de lucht (verharsen).


Natuurlijke oliën zijn grofweg in drie categorieën in te delen:


​Naast een goede, natuurlijke huidverzorging, raden we voor de reiniging van uw kostbare en wellicht kwetsbare huid, vaste zeep aan. Liefst van natuurlijke oorsprong. Zonder chemische toevoegingen en alleen met natuurlijke ingrediënten. We hebben verschillende vaste zepen in ons assortiment. Hieronder vindt u meer informatie over de voordelen van vaste, natuurlijke zeep ten opzichte van chemische, vloeibare zeep. 
 

→ Assortiment Natuurlijke Zepen >>

→ Gehele BeriVita Assortiment >> 

 De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid,om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


De waardering van www.berivita.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1110 reviews.
© 2008-2020 - BeriVita.com is een onderdeel van de Nederlandse Bereidingsapotheek b.v. te Rotterdam.