Rozemarijn Olie 100% 50ml - Etherische Olie - Rosemary Oil

rozemarijn rosemary 50ml rozemarijn planten etherische olie etherische olie aluminiumfles etherische olie 50ml canister certificaat berivita
rozemarijn rosemary 50ml rozemarijn planten etherische olie etherische olie aluminiumfles etherische olie 50ml canister certificaat berivita
Rozemarijn Olie 100% 50ml - Etherische Olie - Rosemary Oil
1 Reviews | Review toevoegen
Rozemarijn etherische olie 100% Puur gemaakt van de Rosmarinus officinalis. In mooie, grote aluminium fles met garantiesluiting. Zuivere Rozemarijn essentiële olie, zonder toevoegingen. Inhoud 50ml.

Verzendkosten

€ 3,95

Levertijd

Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden

€ 14,95
Prijs per canister

Op voorraad :

Variatie: Rozemarijn Olie 100% 50ml - Etherische Olie - Rosemary Oil
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product of over het bestellen?

Mail ons uw vraag

Rozemarijn Etherische Olie 

Rosmarinus officinalis


Geur: fris, kruidig, licht kamferachtig
Extractiemethode: stoomdestillatie van blad en tak
Herkomst: Spanje

 

Wat is Rozemarijnolie

De Rozemarijnplant is een aromatische, groen blijvende heester, die ongeveer 1 meter hoog wordt. Deze plant groeit ook prima in Nederland. De bladeren lijken op naalden en hebben een leerachtige structuur, ze worden veel gebruikt in de keuken, onder andere bij de bereiding van vlees. Verder wordt rozemarijn olie gebruikt in luchtverffrissers.
De geur van etherische Rozemarijn olie zou een stimulerende werking hebben en wordt gebruikt om nieuwe kracht te geven. Verder zou rozemarijn de concentratie stimuleren. Etherische Rozemarijn olie wordt ook regelmatig toegepast op behaarde huid. Rozemarijn olie zou namelijk de haargroei in geringe mate stimuleren en de haarveroudering vertragen.

 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u 
hier>>
 

In het bad 

Badolie: los 10 tot 15 druppels rozemarijn olie op in een neutrale badolie en voeg dit toe aan het badwater. 
 

Op de huid 

Huidolie: los 10 tot 15 druppels rozemarijn olie op in 50ml neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.
 

In het haar

Enkele druppels rozemarijn etherische olie toevoegen aan twee eetlepels van een pure, natuurlijke olie, zoals Jojoba olie, Amandelolie, Arganolie, Moringa olie of Macadamia olie. Breng het op uw haar en masseer vanaf de punten naar de hoofdhuid. Tenminste 30 minuten laten inwerken en dan haar wassen zoals gewoonlijk met bijvoorbeeld een milde shampoo.

Rozemarijn olie is prima te combineren met andere etherische oliën zoals: Citronella, Oregano, Tijm, Dennen, Basilicum en Cederhout


Onze Rozemarijn olie is van natuurlijke bron, daardoor kan de ene charge wat dunner zijn dan de andere. Als de Rozemarijn olie erg 'dun' vloeibaar is, druppelt deze niet goed uit het druppelflesje en komt de Rozemarijn olie als een straaltje uit het flesje in plaats van als afzonderlijke druppels. Bij eerste gebruik dus beter eerst voorzichtig schenken.

Rozemarijn Etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.

Bevat: Rozemarijn Olie 100%
Andere namen: Oleum rosmarinii, Rosemary oil, Rosmarinus officinalis​
CASnr: 8000-25-7.

→ Informatie Etherische Oliën

De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Floor H. - 17-12-2021 15:03

Heerlijke rozemarijn olie. Ruikt krachtig.

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008