Kaneel Poeder Capsules - 100% PuurBezig met laden...
Kaneel Capsules 60 stuks - Poeder van Cinnamon
Kaneel Capsules 60 stuks - Poeder van Cinnamon
(0)
€ 9,95
Prijs per 60 capsules
Kaneel Capsules 180 stuks - Poeder van Cinnamon
Kaneel Capsules 180 stuks - Poeder van Cinnamon
(0)
€ 26,95
Prijs per 180 capsules

 

  • Capsules gevuld met zuiver plantaardig kaneel poeder
  • In handige, hersluitbare stazak
  • Vrij van allergenen, lactose en hulpstoffen
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten, de capsule is 100% plantaardig
  • Past door de brievenbus
  • Positief effect op de bloeddruk én de bloedsuikerspiegel
  • Antioxidante werking
 

Wat zijn Kaneel Capsules

Kaneel is een bekend specerij, dat tegenwoordig in vrijwel elke keuken te vinden is. Vaak is deze 'keuken-kaneel' anders dan de kaneel die u in supplementen vindt. Onze Kaneel capsules bevatten 100% natuurlijk zeer fijngemalen Kaneelpoeder, van de cinnamomum verum, ook wel Cinnamon, Cinnamomum Zeylanicum, of Ceylonkaneel genoemd.
Het gebruik van kaneel was al bekend bij de oude Egyptenaren maar ook in de Chinese kruidenboeken van ongeveer 2500 v. Christus wordt kaneel al genoemd. Ook in Heilige Geschriften wordt kaneel genoemd.
De kaneelboom, Cinnamomum verum, ook wel Cinnamomum zeylanicum genoemd, kan tot 15 meter hoog worden. Takken tot anderhalve meter van deze boom worden gesnoeid. De schors en bast wordt verwijderd van deze takken, het binnenste gedeelte van de takken blijft over en wordt gedroogd. Bij het droogproces rolt de bast vanzelf op tot een stokje: Het bekende bruine kaneelstokje of rolletje. Deze wordt vaak gebruikt in de keuken en ruikt sterk naar kaneel.
Onze kaneelpoeder wordt gemaakt van de schors en bladeren van de kaneelboom. Het wordt heel fijn gemalen en in capsules gedaan. 

Onze vegetarische capsules zijn gemaakt van hydroxypropyl methylcellulose (HPMC), een plantaardig ingrediënt met een laag vochtgehalte, waardoor de capsules lang houdbaar zijn. Plantaardige poeders hebben vaak geen aangename smaak. Deze vegetarische capsules zorgen er ook voor dat u het poeder niet proeft. ​​​​
 

Wat doen Kaneel Capsules

Kaneel heeft tal van gunstige effecten op de gezondheid.Het zou onder andere een gunstig effect hebben op de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel. Kaneel bevat antioxidanten.


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008