Orchidee Olie - Etherische OlieBezig met laden...
Orchidee Olie 100% 10ml - Etherische Olie
Orchidee Olie 100% 10ml - Etherische Olie
(0)
€ 12,95
Prijs per Druppelfles
Orchidee Olie 100% 50ml - Etherische Olie
Orchidee Olie 100% 50ml - Etherische Olie
(0)
€ 29,95
Prijs per Canister

Etherische Orchidee Olie

Orchid Oil, Orchidaceae


Geur: Zoet, Kruidig, Bloemig en Exotisch
Extractiemethode: stoomdestillatie uit verse Orchidee bloemen
Herkomst: India

 

Wat is Orchidee olie

Pure Orchidee Olie, ook wel orchid oil, wordt gewonnen met hete waterdamp, stoomdestillatie, uit verse bloemen van de OrchideeOrchidaceae.
Onze Orchidee olie is puur en onverdund, dit in tegenstelling tot veel andere Orchidee oliën die worden aangeboden. Deze zijn vaak geëxtraheerd met alcohol of verdund met alcohol of een andere olie.
De Orchidee hoort bij de grootste planten familie ter wereld. Bij elkaar zouden er zeker 20.000 soorten zijn. De naam komt uit het Grieks. De Orchidee staat bekend om de mooie bloemen met lekkere geur en typische vorm. Door deze typische vorm van de bloem met kelk en kroonbladeren, is de orchidee makkelijk te herkennen.
Zowel in Nederland als België komen deze bloemen voor in het wild, zelfs wel 40 verschillende soorten. Hoewel tegenwoordig vaak alleen nog in natuurgebieden. Orchidee soorten uit het regenwoud worden in Nederland en België vaak als kamerplant gebruikt.

Orchidee olie is tegenwoordig een veel gebruikt bestanddeel in parfums en cosmetische producten, om haar heerlijke, krachtige en toch zachte orchidee geur.
Onze Orchidee olie is prima geschikt om eigenmaakte cosmetica of uw huis een heerlijke geur te geven, bijvoorbeeld door enkele druppels toe te voegen aan schoonmaaksop of via een verdamper.
De geur van Orchidee olie zou een ontspannend effect geven. Orchidee geur geeft vermindering van stress en mentale vermoeidheid.


BeriVita.com staat al sinds 2010 voor eerlijke natuurproducten, geen dure verpakkingen, reclame of chemische bewerkingen: We gaan voor puur, zuiver & simpel: Direct uit de natuur, in de fles & op de post!


Daarom BeriVita.com

Daarom BeriVita.com

 100% natuurlijke en pure producten, vrijwel alles 100% plantaardig

✓ Zonder parabenen, geen chemische toevoegingen

 Respect voor mens, dier en natuur. 100% Proefdiervrij

 Tot 14 dagen eenvoudig retourneren

 Uitstekende klantenservice

 Makkelijk bestellen, zonder account

 Veilig en vertrouwd, sinds 2008