Lege Penseel - Brush-on met Precisie Kwast

Lege pennen met precisie kwastje, ook wel een brush-on genoemd. Deze is prima te vullen met een vloeistof, zodat deze zeer nauwkeurig kan worden aangebracht. Deze set bestaat uit drie onderdelen, een buisje of pennetje met draai mechanisme, een precisie kwastje en een transparante afsluitdop. Ideaal voor bijvoorbeeld DIY cosmetica.
Bezig met laden...
Lege Pen, Brush-On met Kwastje 1 stuk - 3ml
(2)
Lege pen met precisie kwast, ook wel een brush-on genoemd. Ideaal om zelf te vullen met een vloeibaar product, zodat deze nauwkeurig en gericht kan worden aan gebracht.
€ 1,50
Prijs per pen
Lege Pennen, Brush-On met Kwastje 10 stuks - 3ml
(0)
10x Lege pennen met precisie kwast, ook wel een brush-on genoemd. Ideaal om zelf te vullen met een vloeibaar product, zodat deze nauwkeurig en gericht kan worden aan gebracht.
€ 11,50
Prijs per 10x Pennen
Lege Pennen, Brush-On met Kwastje 50 stuks - 3ml
(0)
50x Lege pennen met precisie kwast, ook wel een brush-on genoemd. Ideaal om zelf te vullen met een vloeibaar product, zodat deze nauwkeurig en gericht kan worden aan gebracht.
€ 49,95
Prijs per 50x Pennen
Rollerflesje 10ml Bruinglas 1 stuk - Roll-on met RVS rollerbal
(0)
Leeg rollerflesje van stevig bruin, amber glas, 10ml. Eenvoudig zelf te vullen met vloeistof. Makkelijk gericht aanbrengen en handig voor onderweg. Maakt de vloeistof zeer zuinig in gebruik.
€ 1,25
Prijs per rollerfles
Rollerflesje 10ml Glas 1 stuk Helder - Roll-on met RVS rollerbal, Zilveren dop
(6)
Leeg rollerflesje van stevig doorzichtig glas, 10ml. Eenvoudig zelf te vullen met vloeistof. Makkelijk gericht aanbrengen en handig voor onderweg. Maakt de vloeistof zeer zuinig in gebruik.
€ 1,20
Prijs per rollerfles

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008