Wasnoot Zeep - Zeep met Wasnoten PoederBezig met laden...
Wasnoot Zeep 90gr - Stuk Zeep van Wasnoten, Zeepnoten
(0)
Wasnoten Zeep gemaakt van wasnoten, aritha poeder. Prima als handzeep, lichaamszeep, shampoo of als allesreiniger. Wasnoten zeep bevat geen chemische toevoegingen, zoals parfum of kleurstoffen.
€ 7,95
Prijs per stuk
Bekijk
Wasnoot Zeep 3x90gr - 3x Stukken Zeep van Wasnoten, Zeepnoten
(0)
Wasnoten Zeep gemaakt van wasnoten, aritha poeder. Prima als handzeep, lichaamszeep, shampoo of als allesreiniger. Wasnoten zeep bevat geen chemische toevoegingen, zoals parfum of kleurstoffen.
€ 20,95
Prijs per 3x90gr
Bekijk
Wasnoten Poeder 100% Zuiver 100gr - Reetha, Aritha
(0)
Wasnoten poeder is zeer fijngemalen poeder van Sapindus Mukorossi noten. Dit zuivere poeder wordt ook wel Reetha of Aritha poeder genoemd. Toegepast in haarproducten en om natuurlijk mee te wassen.
€ 4,95
Prijs per 100gr
Wasnoten 150gr Startset met Waszakje
(2)
Wasnoten startset, ideaal om natuurlijk, ecologisch en huidvriendelijk wassen te proberen. 150gr wasnoten met handig waszakje, t.w.v. €0,95. 150 gram wasnoten is goed voor zo'n 30 natuurlijke wasjes.
€ 4,95
Prijs per Startset

Heerlijke, natuurlijke en 100% plantaardige zeep met als basis BeriVita Wasnoten poeder, ook wel Aritha genoemd. Wasnoten poeder wordt gemaakt van gemalen wasnootschalen. Zuiver BeriVita Wasnoten poeder vindt u hierr>>
Met wasnoten poeder en wasnoten zeep kunt u zeepvrij uw lichaam en haren wassen. Prima te gebruiken in plaats van chemische zeep, shampoo of douchegel. Deze wasnoten zeep met water geeft een mild en zacht schuim dat uw lichaam en haren reinigt op natuurlijke wijze zonder de lichaams eigen pH-waarde te verstoren.
Wasnoten zeep is 100% plantaardig, zonder chemische toevoegingen zoals geurstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen. Per stuk verpakt in een kartonnen doosje.

 

Wat zijn wasnoten

Wasnoten zijn de vruchten van de Sapindus Mukorossi boom. In de schaal van deze natuurlijke wasnoot of zeepnoot, zit het bestanddeel ‘saponine’, dat als zeep fungeert na contact met water. Saponine komt voor in allerlei groenten en planten zoals aardappelen, tomaten, erwten en spinazie.
Door dit saponine maken wasnoten goed schoon, zonder chemicaliën te gebruiken en het milieu te belasten. Bovendien groeien deze noten aan bomen, die kooldioxide absorberen en zuurstof produceren. Mooi meegenomen is dat wasnoten redelijk goedkoop zijn. Was- of zeepnoten zijn een goed alternatief zijn voor mensen met overgevoeligheid voor chemicaliën. Wasnoten ruiken neutraal. Alle wasnoot producten vindt u hier>>

 

Toepassingen Wasnoten Zeep

Unieke wasnoten zeep kunt u gebruiken als handzeep maar ook om het lichaam en het gezicht te wassen. De zeep reinigt tot diep in de poriën en heeft een lichte antibacteriële werking. De Shea Butter en pure oliën in de zeep zorgen voor een zachte huid na gebruik. Daarnaast is wasnoten zeep prima te gebruiken als natuurlijke haarzeep. Wasnoten zeep wordt ook als schoonmaak middel grbruikt. Wasnoten zeep is vrijwel oneindig houdbaar. Het kan wel een beetje uitdrogen maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit van de zeep.


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008