Neem Poeder Capsules - 100% PuurBezig met laden...
Neem Capsules 60 stuks - Poeder van Azadirachta Indica Bladeren
Neem Capsules 60 stuks - Poeder van Azadirachta Indica Bladeren
(0)
€ 9,95
Prijs per 60 capsules
Neem Capsules 180 stuks - Poeder van Azadirachta Indica Bladeren
Neem Capsules 180 stuks - Poeder van Azadirachta Indica Bladeren
(0)
€ 26,95
Prijs per 180 capsules

 

  • Capsules gevuld met 450mg zuiver plantaardig poeder
  • Handige, hersluitbare stazak
  • Vrij van allergenen, lactose en hulpstoffen
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten, de capsule is 100% plantaardig
  • Past door de brievenbus
  • Ondersteunt darmwerking
  • Verbetert de weerstand
  • Ondersteunt algehele gezondheid
  • Antibacteriële werking
 

Wat zijn Neem Capsules

Neem capsules bevatten 100% zuiver, natuurlijk en onbewerkt Neempoeder, gemaakt van gedroogde Neemboom bladeren. De Neemboom (spreek uit ‘niem’), Neem Tree, Margosaboom, Niembaum of Azadirachta indica is een boom van de mahoniefamilie Meliaceae. De boom is altijd groen en is ongeveer 15-20 meter hoog, soms, tot maximaal 45 meter. De Neemboom komt van oorsprong voor in Zuidoost Azië en door cultivering is de Neemboom nu ook te vinden in Afrika, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. De Neemboom is een heilige boom voor Hindoes en is zeer belangrijk in de Ayurvedische geneeskunde. Er wordt gebruikgemaakt van de bladeren, takken, bast, pitten en wortels van de Neemboom, onder meer in de vorm van extracten, pure olie, poeder, tincturen en thee (bladeren). Deze Neem bladeren worden geplukt, geselecteerd, gewassen en daarna gedroogd aan de lucht. Vervolgens worden de neembladeren, fijn vermalen tot neem poeder. Dit poeder vindt u in deze Neem capsules.

Onze vegetarische capsules zijn gemaakt van hydroxypropyl methylcellulose (HPMC), een plantaardig ingrediënt met een laag vochtgehalte, waardoor de capsules lang houdbaar zijn. Plantaardige poeders hebben vaak geen aangename smaak. Deze vegetarische capsules zorgen er ook voor dat u het poeder niet proeft. ​​​​
 

Wat doen Neem Capsules

De Neemboom zou meer dan honderd farmacologisch actieve stoffen bevatten, die mogelijk antiseptische, ontstekingsremmende, antidiabetische, antibacteriële en antimycotische effecten zouden hebben. De Neemboom wordt niet voor niets als ‘wonderboom’ gezien in grote delen van Azië. Het gemnalen Neempoeder zou de darmen ondersteunen, de weerstand verbeteren en de algehele gezondheid bevorderen.


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008