Aloë Vera Poeder 100% PuurBezig met laden...
Aloƫ Vera Poeder 100% Zuiver 100gr
(2)
Aloƫ Vera barbadensis poeder is fijngemalen en onbewerkt poeder van gedroogde Aloƫ Vera bladeren. Dit zuivere bruine poeder ruikt natuurlijk. Het wordt gebruikt in zeep, scrubs pasta voor het gezicht.
€ 4,95
Prijs per 100gr
Aloƫ Vera Poeder 100% Zuiver 1kg
(0)
Aloƫ Vera barbadensis poeder is puur en onbewerkt poeder van gedroogde Aloƫ Vera bladeren. Dit zuivere, bruine poeder ruikt natuurlijk. Het wordt gebruikt in zeep, scrubs of pasta's voor het gezicht.
€ 24,95
Prijs per kg
Aloƫ Vera Capsules 60 stuks - Poeder van Aloƫ Vera Barbadensis
(0)
Aloƫ Vera 450mg bladpoeder capsules bevatten zeer fijngemalen bladpoeder extract. Zou de afweer en het immuunsysteem ondersteunen en bijdragen aan een natuurlijke werking van nieren en darmen.
€ 11,95
Prijs per 60 capsules
Aloƫ Vera Capsules 180 stuks - Poeder van Aloƫ Vera Barbadensis
(0)
Aloƫ Vera 450mg bladpoeder capsules bevatten zeer fijngemalen bladpoeder extract. Zou de afweer en het immuunsysteem ondersteunen en bijdragen aan een natuurlijke werking van nieren en darmen.
€ 30,95
Prijs per 180 capsules

Aloë Vera Poeder

Aloë Vera poeder wordt gemaakt door het fijnmalen van Aloë Vera bladeren uit Uganda. Dit bruine poeder wordt gebruikt als grondstof in allerlei cosmetische producten, m.n. scrubs. Verpakt in een hersluitbare, eco-vriendelijke pouch verpakking.
Ons Aloé Vera bladpoeder komt van de soort Aloë Vera Barbadensis, een zeer bekende medicinale plant, die wordt gebruikt bij allerlei huid- en haarproblemen.
De Aloë Vera is een vetplant, succulent, die waarschijnlijk oorspronkelijk komt van het Arabisch Schiereiland. tegenwoordig zijn er over de hele wereld kwekerijen. De bladeren zijn erg dik, vlezig en groen van kleur met daarin Aloë Vera gel. Na het oogsten worden deze bladeren eerst zorgvudig gewassen en daarna gedroogd. De gel en de bladeren drogen dan uit en deze worden fijngemalen tot ons Aloë Vera poeder. Aloë Vera poeder is voor elk haar en huidtype geschikt.


De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


āœ“ 100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
āœ“ Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
āœ“ Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
āœ“ Makkelijk bestellen, ook zonder account
āœ“ Achteraf betalen met Klarna
āœ“ Veilig en vertrouwd, sinds 2008