Shea Butter Nilotica Puur (Butyrospermum parkii Nilotica boter)

"Shea Nilotica is een zeer prettig smeerbare, zachte zalf, pure variant met heerlijke geur"


 Verschil Shea Butter en Shea Butter Nilotica

Shea Butter Nilotica is een variant van gewone of normale Shea Butter. Shea Nilotica is afkomstig uit de bosrijke gebieden van Oost-Afrika (Uganda) en reguliere Shea uit West-Afrika. Deze Nilotica Shea Butter uit Uganda is zeer zacht, romiger, beter smeerbaar en heeft, van nature, een betere geur. Beide soorten Shea Butter, die wij in ons assortiment hebben zijn puur, ongerraffineerd en onbewerkt.

Onze reguliere of normale Shea Butter producten vindt u hier.

→ Extra Info Shea Nilotica Butter Butter/Boter

BeriVita.com staat al sinds 2010 voor eerlijke natuurproducten, geen dure verpakkingen, reclame of chemische bewerkingen: We gaan voor puur & simpel: Direct uit de natuur, in het blik & op de post!
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Shea Butter Nilotica Puur 100ml Pot | Zachte Butter

Zachte Shea Butter Nilotica (ongeraffineerd & puur) in mooi potje met metalen schroefdeksel. Nilotica is een prettige, romige & aangenaam...

10,95

15%
visibility
shopping_cart

Shea Butter Nilotica Puur 500ml | Zachte Butter

Grootverpakking zeer zachte Shea Butter Nilotica. Van nature goed smeerbare en aangenaam ruikende Shea Butter Nilotica. GRATIS verzending.

42,15

35,95

visibility
shopping_cart

Blikjes 15ml - 1st | Aluminium

Leeg metaal-look aluminium rond en plat blikje, om zelf (samengesteld) product mee te vullen. Blik met schroefdeksel, inhoud: 15ml. Zeer...

1,10

visibility
shopping_cart

Blikjes 100ml - 1st | Aluminium

Aluminium rond en plat leeg blik (tin-look), om zelf (samengesteld) product mee te vullen. Blik met schroefdeksel van 100 ml. Zeer...

1,10

Zachte Shea Butter Nilotica kopen & bestellen is veilig & eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland & België.
De informatie op deze pagina over Shea Butter Nilotica is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


De waardering van www.berivita.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8,8/10 gebaseerd op 620 reviews.

© 2008-2018 - BeriVita.com is een onderdeel van de Nederlandse Bereidingsapotheek b.v. te Rotterdam.