Nilotica Shea Butter - Gezicht, Huid en Haar

Nilotica Shea Puur Butyrospermum parkii Nilotica

"Shea Nilotica is een zeer prettig smeerbare, zachte zalf, pure variant met heerlijke geur"


Verschil Shea Butter en Shea Butter Nilotica

Shea Butter Nilotica is een variant van gewone of normale Shea Butter. Shea Nilotica is afkomstig uit de bosrijke gebieden van Oost-Afrika (Uganda) en reguliere Shea uit West-Afrika. Deze Nilotica Shea Butter uit Uganda is zeer zacht, romiger, beter smeerbaar en heeft, van nature, een betere geur. Beide soorten Shea Butter, die wij in ons assortiment hebben zijn puur, ongerraffineerd en onbewerkt.

Onze reguliere of normale Shea Butter producten vindt u hier.

→ Informatie Nilotica Shea

Bezig met laden...
Nilotica Shea Butter 100ml - 100% Puur
(12)
Nilotica shea butter, ongeraffineerd, onbewerkt en puur uit Uganda. Shea butter Nilotica is een zachte, romige en mild ruikende, pure butter voor huid- en haarverzorging.
€ 9,95
Prijs per blik
Nilotica Shea Butter en Vanille 100ml
(0)
Nilotica shea butter, ongeraffineerd, onbewerkt en puur, met vanille. In blikje met schroefdeksel. Shea butter Nilotica met vanille is een zachte, romige, pure butter met vanille geur.
€ 10,95
Prijs per blik
Nilotica Shea Butter 250ml - Glazen Pot
(0)
Nilotica Shea Butter 250ml in stevige glazen pot met aluminium schroefdeksel. Ongeraffineerde, onbewerkte en pure Nilotica Shea Butter voor huid en haren.
€ 21,95
Prijs per 250ml
Chebe Butter Nilotica 100ml Haarbutter - Haarmasker
(1)
Chebe Butter is een mix van Chebe poeder en Shea Butter Nilotica. Gebruikt als verzorgend haarmasker om droge haren te voorkomen en maakt de haren zachter. De haren zijn beter in model te brengen.
€ 16,95
Prijs per pot
Nilotica Shea Butter 500ml - 100% Puur
(2)
Nilotica Shea in voordelige pot van 500ml. Ongeraffineerde, onbewerkte en pure Nilotica Shea Butter. Nilotica butter is een zachte, romige en mild ruikende, pure butter. Geschikt voor huid en haar.
€ 39,95
Prijs per stuk
Nilotica Shea Butter 1000ml - 100% Puur
(0)
Nilotica Shea in emmertje van 1000ml. Ongeraffineerde, onbewerkte en pure Nilotica Shea Butter. Nilotica butter is een zachte, romige en mild ruikende, pure butter. Geschikt voor huid en haar.
€ 76,95
Prijs per liter

Hoe wordt een butter gemaakt? Wat is het verschil tussen geraffineerde en ongeraffineerde butters? Veel van deze algemene informatie over butters vindt u hier>>


De informatie op deze pagina over Shea Butter Nilotica is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008