Nilotica Shea Butter - Gezicht, Huid en Haar

Nilotica Shea Puur Butyrospermum parkii Nilotica

"Shea Nilotica is een zeer prettig smeerbare, zachte zalf, pure variant met heerlijke geur"


Verschil Shea Butter en Shea Butter Nilotica

Shea Butter Nilotica is een variant van gewone of normale Shea Butter. Shea Nilotica is afkomstig uit de bosrijke gebieden van Oost-Afrika (Uganda) en reguliere Shea uit West-Afrika. Deze Nilotica Shea Butter uit Uganda is zeer zacht, romiger, beter smeerbaar en heeft, van nature, een betere geur. Beide soorten Shea Butter, die wij in ons assortiment hebben zijn puur, ongerraffineerd en onbewerkt.

Onze reguliere of normale Shea Butter producten vindt u hier.

→ Informatie Nilotica Shea

Bezig met laden...
Nilotica Shea Butter 100ml - 100% Puur
(8)
Nilotica shea butter, ongeraffineerd, onbewerkt en puur. In fraai potje met schroefdeksel. Shea butter Nilotica is een zachte, romige en mild ruikende, pure butter voor huid- en haarverzorging.
€ 9,90
Prijs per pot
Nilotica Shea Butter 500ml - 100% Puur
(1)
Nilotica Shea in voordelige pot van 500ml. Ongeraffineerde, onbewerkte en pure Nilotica Shea Butter. Nilotica butter is een zachte, romige en mild ruikende, pure butter. Geschikt voor huid en haar.
€ 42,95
Prijs per stuk
Nilotica Shea Butter 1000ml - 100% Puur
(0)
Nilotica Shea in emmertje van 1000ml. Ongeraffineerde, onbewerkte en pure Nilotica Shea Butter. Nilotica butter is een zachte, romige en mild ruikende, pure butter. Geschikt voor huid en haar.
€ 76,95
Prijs per liter

Hoe wordt een butter gemaakt? Wat is het verschil tussen geraffineerde en ongeraffineerde butters? Veel van deze algemene informatie over butters vindt u hier>>

Shea Nilotica kopen, bestellen of retourneren is veilig en eenvoudig via BeriVita.com. Bestellingen boven €20,-: Altijd gratis verzending in Nederland en België.

De informatie op deze pagina over Shea Butter Nilotica is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


Daarom BeriVita.com

Daarom BeriVita.com

 100% natuurlijke en pure producten, vrijwel alles 100% plantaardig

✓ Zonder parabenen, geen chemische toevoegingen

 Respect voor mens, dier en natuur. 100% Proefdiervrij

 Tot 14 dagen eenvoudig retourneren

 Uitstekende klantenservice

 Makkelijk bestellen, zonder account

 Veilig en vertrouwd, sinds 2008