Tulsi Poeder 100%

Tulsi poeder is een fijngemalen, natuurlijk poeder van Tulsi bladeren. Tulsi poeder komt uit India en heeft sterk antioxidatieve eigenschappen en wordt daarom gebruikt als grondstof in allerlei cosmetische producten voor de haren en huid. Het zou helpen bij een onzuivere huid en acne. Daarnaast wordt beweerd dat, regelmatig gebruik van Tulsi poeder, huidveroudering zou vertragen. Verder wordt Tulsi poeder soms door granen gemengd om ongedierte te verjagen.
Bezig met laden...
Tulsi Poeder 100% Zuiver 100gr
Tulsi Poeder 100% Zuiver 100gr

Tulsi poeder 100% zuiver en natuurlijk poeder voor huid en haar verzorging. Tulsi poeder wordt gemaakt van verse, gewassen bladeren van Tulsi, ook wel heilig Basilicum genoemd.

€ 4,95
Tulsi Poeder 100% Zuiver 1kg
Tulsi Poeder 100% Zuiver 1kg

Tulsi poeder 100% 1kg. Tulsi is een zuiver en natuurlijk poeder voor huid en haarverzorging. Tulsi poeder wordt gemaakt van verse, gewassen bladeren van Tulsi, ook heilig Basilicum genoemd.

€ 25,95

De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


Alle Natuurlijke Poeders
Alle natuurlijke poeders voor huid en haar vindt u hier. Van Amla tot Zeoliet Poeder
klik hier

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008