Bezig met laden...
visibility

Wasnoten Poeder 100% Zuiver 100gr - Reetha, Aritha

Wasnoten poeder is zeer fijngemalen poeder van Sapindus Mukorossi noten. Dit zuivere poeder wordt ook wel Reetha of Aritha poeder...

5,95

10%
visibility

Wasnoten Poeder 100% Zuiver 1kg - Reetha, Aritha

Wasnoten poeder is fijngemalen poeder van Sapindus Mukorossi noten. Dit zuivere wasnoten poeder wordt ook wel Reetha of Aritha poeder...

29,95

27,00

5%
visibility

Wasnoten 750gr met Waszakje - Natuurlijk Wassen

Wasnoten, Zeepnoten 750gr met waszakje. In hersluitbare stazak. Direct beginnen met 100% natuurlijk en huidvriendelijk wassen. 750gr...

9,95

9,45

Wasnoten - Reetha - Aritha Poeder 

Dit wasnoten poeder bestaat uit zeer fijngemalen, gedroogde wasnoten, in het Indiaas Reetha of Aritha. Verpakt in een hersluitbare, eco-vriendelijke pouch verpakking.

Met wasnoten poeder kunt u zeepvrij uw lichaam en haren wassen. Prima te gebruiken in plaats van chemische zeep, shampoo of douchegel. Na mengen met water ontstaat mild en zacht schuim dat uw lichaam en haar reinigt op natuurlijke wijze zonder de lichaams eigen PH-waarde te verstoren.

Wasnoten zijn de vruchten van de Sapindus Mukorossi boom. In de schaal van deze natuurlijke wasnoot of zeepnoot, zit het bestanddeel ‘saponine’, dat als zeep fungeert na contact met water. Saponine komt voor in allerlei groenten en planten zoals aardappelen, tomaten, erwten en spinazie.
Wasnoten maken door dit saponine goed schoon zonder chemicaliën te gebruiken en het milieu te belasten. Bovendien groeien deze noten aan bomen, die kooldioxide absorberen en zuurstof produceren. Mooi meegenomen is dat wasnoten redelijk goedkoop zijn. Was of zeepnoten zijn een goed alternatief zijn voor mensen met overgevoeligheid voor chemicaliën. Wasnoten poeder ruikt neutraal.


 

Wasnoot poeder kopen, bestellen of retourneren is veilig en eenvoudig via BeriVita.com. Bestellingen boven €20,-: Altijd gratis verzending in Nederland en België.

De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


De waardering van www.berivita.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1820 reviews.
© 2008-2021 - BeriVita.com is een onderdeel van de Nederlandse Bereidingsapotheek.