Shikakai Poeder 100% PuurBezig met laden...
Shikakai Poeder 100% Zuiver 100gr
Shikakai Poeder 100% Zuiver 100gr
(3)
€ 4,95
Prijs per 100gr
Shikakai Poeder 100% Zuiver 1kg
Shikakai Poeder 100% Zuiver 1kg
(1)
€ 27,95
Prijs per kg
Chebe Poeder 100% Zuiver 100gr
Chebe Poeder 100% Zuiver 100gr
(0)
€ 19,95
Prijs per 100gr
Amla Poeder 100% Zuiver 100gr - Gooseberry Powder, Indiase Kruisbes
Amla Poeder 100% Zuiver 100gr - Gooseberry Powder, Indiase Kruisbes
(0)
€ 4,95
Prijs per 100gr

Shikakai Poeder Zuiver 100gr 

Shikakai poeder is een fijngemalen, natuurlijk poeder. Shikakai poeder komt uit India en wordt daar al sinds de oudheid gebruikt als natuurlijke shampoo en conditioner voor haren en hoofdhuid.
 

Wat is Shikakai poeder

Shikakai poeder wordt gemaakt van de plant Acacia concinna. Dit is een klimplant uit Azië, veel voorkomend in de warme vlaktes van midden India. Van de gedroogde vruchtzaden, bladeren en schors van deze Acacia wordt Shikakai poeder gemalen. Shikakai poeder is vrijwel geurloos en bruin van kleur. Shikakai betekent letterlijk 'fruit voor het haar'. Shikakai poeder bevat onder andere 'saponine'. Deze saponine werkt als natuurlijke zeep, na contact met water. Saponine is zeer bekend van de Indiase wasnoten en wasnoten poeder maar komt ook voor in allerlei groenten en planten zoals aardappelen, tomaten, erwten en spinazie.
 

Eigenschappen Shikakai Poeder

Shikakai poeder is pH neutraal en reinigt uw haren en hoofdhuid op een milde wijze, het laat de natuurlijke, beschermende oliën van uw haren en hoofdhuid, talg, met rust.
Zoals met meer natuurlijke producten, wordt ook geclaimd dat Shikakai poeder de haargroei zou stimuleren. Shikakai poeder wordt ook gebruikt als grondstof in allerlei cosmetische producten voor de harenDe informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008