Kurkuma Poeder Capsules - 100% PuurBezig met laden...
Kurkuma Capsules 60 stuks - Poeder van Geelwortel, Turmeric
Kurkuma Capsules 60 stuks - Poeder van Geelwortel, Turmeric
(0)
€ 9,95
Prijs per 60 capsules
Kurkuma Capsules 180 stuks - Poeder van Geelwortel, Turmeric
Kurkuma Capsules 180 stuks - Poeder van Geelwortel, Turmeric
(0)
€ 26,95
Prijs per 180 capsules

 

  • Capsules gevuld met 450mg zuiver plantaardig poeder
  • Vrij van allergenen, lactose en hulpstoffen
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten, de capsule is 100% plantaardig
  • Past door de brievenbus
  • Ondersteuning afweersysteem
  • Ondersteuning spijsvertering
  • Antioxidant
  • Soepelere gewrichten


Wat zijn Kurkuma Capsules

Kurkuma poeder wordt gemaakt door het fijnmalen van wortels van de Geelwortel plant. Deze wortels bevatten curcuminoïden. Curcumine is een plantaardige stof en staat bekend als antioxidant, zou bijdragen aan soepele gewrichten en de spijsvertering bevorderen. Tevens zou het bijdragen aan hart- en bloedvaten en een goede afweer.
Kurkuma Poeder wordt gewonnen uit de wortels van de Kurkuma plant, deze komt van nature veel voor in India, waar dan ook een groot deel van de productie plaatsvindt. De Kurkuma plant is nauw verwant aan de gemberplant. Kurkuma wordt ook wel, weinig verrassend, Geelwortel genoemd maar staat ook bekend onder de namen Turmeric, Koenjit, Gele Gember, ​Curcuma longa en Indische Saffraan. Kurkuma wortel poeder is een belangrijke gele grondstof bij de productie van bepaalde levensmiddelen zoals mosterd, melkproducten en gele rijst.
Kurkuma is ook een bestanddeel curries. Het maakt ook deel uit van allerlei kruidenmengsels zoals het in India populaire Garam masala. De gele kleur van Kurkuma komt van het pigment curcumine.
Onze vegetarische capsules zijn gemaakt van hydroxypropyl methylcellulose (HPMC), een plantaardig ingrediënt met een laag vochtgehalte, waardoor de capsules lang houdbaar zijn. Plantaardige poeders hebben vaak geen aangename smaak. Deze vegetarische capsules zorgen er ook voor dat u het poeder niet proeft. ​​​​

 

Wat doen Kurkuma Capsules

Curcumine is een antioxidant. Antioxidanten zouden een bescherming op het lichaam hebben, onder andere op hart- en bloedvaten. Kurkuma wordt tevens al eeuwen gebruikt voor soepele gewrichten en om de darmfunctie te ondersteunen.


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008