Hibiscus Poeder 100% Puur, RoselleBezig met laden...
Hibiscus Poeder 100% Zuiver 100gr - Roselle Powder
(0)
Hibiscus poeder is fijngemalen poeder van Hibiscus blaadjes afkomstig van Hibiscus Sabdariffa, ook wel Roselle genoemd. Dit zuivere poeder ruikt neutraal en kan worden gebruikt bij huidverzorging.
€ 5,95
Prijs per 100gr
Korting -5%
Hibiscus Poeder 100% Zuiver 1kg - Roselle Powder
(0)
Hibiscus poeder is zuiver en natuurlijk van de Hibiscus blaadjes afkomstig van Hibiscus Sabdariffa, ook wel Roselle genoemd. Dit pure paarse poeder ruikt neutraal en kan worden gebruikt in cosmetica.
€ 29,95 € 28,50
Prijs per kg

Hibiscus Poeder

Hibiscus poeder wordt gemaakt door het fijnmalen van hibiscus blaadjes. Dit paarse poeder wordt gebruikt als kleurstof in allerlei cosmetische producten. Verpakt in een hersluitbare, eco-vriendelijke pouch verpakking.
Ons fijngemalen hibiscus poeder komt van de hibiscus sabdariffa, ook wel Roselle genoemd. Deze soort hibiscus komt van oorsprong voor in Azië en is een tropische plant, die ongeveer 2-2,5 meter hoog kan worden. De bloemen worden ongeveer 9 cm groot. Van deze bloemen wordt dit poeder gemaakt. Na het oogsten van de Hibiscus worden deze blaadjes eerst zorgvuldig gewassen en daarna gedroogd. De gedroogde Hibiscus wordt fijngemalen tot ons Hibiscus poeder. Hibiscus poeder is voor elk haar en huidtype geschikt.
Hibiscus zou verschillende effecten hebben op de haren, er wordt beweerd dat hibiscus de haren dikker zou maken en  haaruitval zou verminderen. Daarnaast heeft hibiscus een mild reinigende werking en zou het daarmee roos kunnen voorkomen.
Hibiscus poeder wordt ook vaak gebruikt als aanvulling bij het maken van hennapasta. 
Belangrijk is wel dat hibiscus kleur kan geven aan haren, dus beter niet gebruiken bij blond haar.


Puur hibiscus poeder kopen, bestellen of retourneren is veilig en eenvoudig via BeriVita.com. Bestellingen boven €20,-: Altijd gratis verzending in Nederland en België.

De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


Daarom BeriVita.com

Daarom BeriVita.com

 100% natuurlijke en pure producten, vrijwel alles 100% plantaardig

✓ Zonder parabenen, geen chemische toevoegingen

 Respect voor mens, dier en natuur. 100% Proefdiervrij

 Tot 14 dagen eenvoudig retourneren

 Uitstekende klantenservice

 Makkelijk bestellen, zonder account

 Veilig en vertrouwd, sinds 2008