Zeoliet Poeder 100% - Klei PoederBezig met laden...
Zeoliet Poeder 100% Zuiver 100gr - Klei Poeder
Zeoliet Poeder 100% Zuiver 100gr - Klei Poeder
(0)
€ 4,95
Prijs per 100gr
Zeoliet Poeder 100% Zuiver 1kg - Klei Poeder
Zeoliet Poeder 100% Zuiver 1kg - Klei Poeder
(0)
€ 22,95
Prijs per kg
Zeoliet Capsules 60 stuks
Zeoliet Capsules 60 stuks
(0)
€ 11,95
Prijs per 60 capsules

Zeoliet Poeder

Zuiver Zeoliet poeder is een natuurlijk, kleipoeder van een in de natuur veel voorkomende kleisoort. Dit lichte, geurloze poeder wordt al zeer lang gebruikt om haar helende en zuiverende eigenschappen onder andere in klei pasta voor gezicht en lichaam. Bevat geen chemische toevoegingen, zoals parfum of kleurstoffen. BeriVita Zeoliet poeder is verpakt in een hersluitbare, eco-vriendelijke pouch verpakking.
 

Wat is Zeoliet Poeder

Zeoliet kleipoeder wordt gemaakt van vulkanisch gesteente. Zeoliet kleipoeder wordt gebruikt als traditioneel natuurlijk, helend middel in allerlei oude culturen. Zeoliet poeder bevat chemisch gezien veel silica. Een groot deel van zeoliet poeder bestaat uit de stof Clinoptiloliet.
Zeoliet poeder is in staat om erg goed in staat om water op te nemen. Als het poeder vochtig is, is het prima om water en toxische stoffen, zoals verontreinigingen en zware metalen, op te nemen. Allerlei chemische en toxische stoffen binden dan als het ware aan de klei. Zeoliet zou helend werken bij allerlei huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem maar ook als natuurlijk middel om de huid te ontgiften. Zeoliet poeder is prima geschikt om zelf een klei pasta te maken voor gezicht en lichaam.

 

Zeoliet Pasta maken

Schep enkele eetlepels Zeoliet poeder in een glazen of stenen bakje, geen metaal. Voeg hierbij, langzaam, een beetje warm tot heet water. Roer dit mengsel met een kunststof, houten stokje of lepel, tot er geen brokken of stukjes meer zijn er een stevige maar gladde pasta ontstaat. Is het mengsel te dik, voeg meer water toe. Is het mengsel te dun of waterig? Voeg een beetje extra Zeoliet poeder toe. Breng de Zeoliet pasta aan op uw huid of haar als deze nog handwarm is. Ongeveer 30-50 minuten laten intrekken en vervolgens afspoelen met lauw water. Let op: Laat het de zeoliet pasta nooit helemaal indrogen of hard worden.
Na afspoelen de huid of haar droog deppen met een handdoek en eventueel een pure huidolie aanbrengen zoals Arganolie.

► Tip: U kunt aan uw Zeoliet pasta zelf ook een eetlepel pure Arganolie toevoegen.

Bad met Zeoliet poeder: Toevoegen aan het badwater van enkele eetlepels Zeoliet poeder voor een ontspannend bad, dat de huid zachter maakt en vrijmaakt van toxische stoffen

Verder te gebruiken, naar eigen inzicht, in b.v. eigen gemaakte, DIY, cosmetica. Oplossen in een kleine hoeveelheid water of natuurlijke olie en toevoegen aan eigen recepten voor huidverzorging. De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008