Vitamine-E-Tocoferol-Olie-Natuurlijk

Natuurlijke Vitamine E Olie

Onze 100% natuurlijke vitamine E olie is koudgeperst en puur. Gewonnen uit tarwekiemen en soja bonen. Vitamine E, ook wel tocoferol olie genoemd, kan prima worden toegevoegd, als natuurlijk conserveermiddel, aan eigen gemaakte, DIY, haar- en huidverzorgingsproducten met oliën of butters.
Vitamine E kan ook prima worden gebruikt om reguliere verzorgingsproducten te verrijken met vitamine E.
​​​​​​

→ Informatie Vitamine E OlieBeriVita.com staat al sinds 2010 voor eerlijke natuurproducten, geen dure verpakkingen, reclame of chemische bewerkingen: We gaan voor puur en simpel: Direct uit de natuur, in de fles en op de post.
Bezig met laden...
Vitamine E Olie 100% Natuurlijk - Tocoferol 100ml

Vitamine E Olie 100% Natuurlijk - Tocoferol 100ml

Natuurlijke Vitamine E olie, ook tocoferol, uit zaden. Deze dikke vitamine e olie is onbewerkt en onverdund. Krachtig antioxidant in DIY haar- en huidproducten of als verrijking...

17,95

Tocoferol of Vitamine E Olie kopen, bestellen of retourneren is veilig en eenvoudig via BeriVita.com. Bestellingen boven €20,-: Altijd gratis verzending in Nederland en België.

De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


De waardering van www.berivita.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1874 reviews.
© 2008-2021 - BeriVita.com is een onderdeel van de Nederlandse Bereidingsapotheek.