Papaja Poeder Capsules - 100% PuurBezig met laden...
Papaja Capsules 60 stuks - Poeder van Carica Papaya
Papaja Capsules 60 stuks - Poeder van Carica Papaya
(0)
€ 11,95
Prijs per 60 capsules
Papaja Capsules 180 stuks - Poeder van Carica Papaya
Papaja Capsules 180 stuks - Poeder van Carica Papaya
(0)
€ 30,95
Prijs per 180 capsules

 

  • Capsules gevuld met 450mg zuiver plantaardig Papaya poeder
  • In handige, hersluitbare stazak
  • Vrij van allergenen, lactose en hulpstoffen
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten, de capsule is 100% plantaardig
  • Past door de brievenbus
  • Vermindert vermoeidheidsklachten
  • Bevordert geheugen, concentratie en leervermogen
  • Bevat antioxidanten
  • Ondersteunt het immunsysteem en geestelijke veerkracht
 

Wat zijn Papaja Capsules

Papaya poeder of Papaja poeder wordt gemaakt van Papaya bladeren. Deze bladeren komen van de papayaplant Carica papaya. De papaya boom wordt ongeveer 5 tot 10 meter. De boom heeft een lange, kale stam met bovenin takken met bladeren. De boom komt veel voor in Zuid-Amerika en dan met name Mexico. Daarnaast is de Papaya boom in de 16de eeuw naar India gekomen met handelaren. Tegenwoordig is India verruit de grootste producent van Papaya producten.
De groene bladeren van de Papaja boom worden geplukt, gewassen en gedroogd. Van de gedroogde bladeren wordt poeder gemalen: Papaya bladpoeder. Dit natuurlijke poeder is vrijwel geurloos en lichtgroen tot groen van kleur.

Onze vegetarische capsules zijn gemaakt van hydroxypropyl methylcellulose (HPMC), een plantaardig ingrediënt met een laag vochtgehalte, waardoor de capsules lang houdbaar zijn. Plantaardige poeders hebben vaak geen aangename smaak. Deze vegetarische capsules zorgen er ook voor dat u het poeder niet proeft. ​​​​
 

Wat doen Papaja Capsules

Papaya is een gezonde vrucht, want Papaya zit vol met vitamine C, vitamine B9 en verschillende Carotenoïden. Vitamine C is ongeveer de belangrijkste vitamine voor ons lichaam. Het bevordert o.a. het geheugen, concentratievermogen en leerprestaties. Het vermindert, net als vitamine B9 vermoeidheid en ondersteunt het immunsysteem en geestelijke veerkracht. Studies hebben aangetoond dat carotenoïden het vermogen hebben om te werken als krachtige antioxidanten, en sommige daarvan ook worden omgezet in vitamine A in ons lichaam. Carotenoïden spelen een belangrijke rol bij het transport, de opslag en het metabolisme van zuurstof in en door het lichaam.


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008