Mama Mzungu Zeep

Mama Mzungu zepen


Mama Mzungu zepen zijn natuurlijke, plantaardige zepen gemaakt van Shea Butter en etherische olie. Mama Mzungu zepen worden gemaakt in Tanzania en Uganda door vrouwen met albinisme. De opbrengst van de verkoop van Mama Mzungu zeep komt volledig terecht bij Stichting Inside The Same. Deze stichting helpt Mama Mzungu en daarmee kinderen en vrouwen met albinisme in Oost-Afrika.
 

"Heerlijke zepen van en voor het goede doel"

Bezig met laden...
Mama Mzungu Soap Bar - Wierook, Koffie, Kruidnagel
Mama Mzungu Soap Bar - Wierook, Koffie, Kruidnagel

Heerlijke zeep van Mama Mzungu uit Tanzania met Shea Butter, Wierookolie, Kruidnagelolie en Koffie Olie. Gemaakt van shea butter en etherische olie. Mama Mzungu zeep is 100% plantaardig. Blok ±120gr.

€ 7,49
Mama Mzungu Soap Bar - Citroen, Lavendel
Mama Mzungu Soap Bar - Citroen, Lavendel

Heerlijke zeep van Mama Mzungu uit Tanzania met Shea Butter, Citroenolie en Lavendelolie. Deze zeep wordt gemaakt van shea butter en etherische olie. Mama Mzungu zeep is 100% plantaardig. Blok ±120gr.

€ 7,49
Mama Mzungu Scrub Soap Bar - Pepermunt, Haver
Mama Mzungu Scrub Soap Bar - Pepermunt, Haver

Heerlijke scrubzeep van Mama Mzungu uit Tanzania met Shea Butter, Pepermunt en Havermeel. De zeep wordt gemaakt van shea butter en etherische oliën. Mama Mzungu zeep is 100% plantaardig. Blok ±120gr.

€ 7,49
Mama Mzungu Soap Bar - Sinaasappel, Geranium
Mama Mzungu Soap Bar - Sinaasappel, Geranium

Heerlijke zeep van Mama Mzungu uit Tanzania met Shea Butter Sinaasappel en Geranium. De zeep wordt gemaakt van shea butter en etherische olie. Mama Mzungu zeep is 100% plantaardig. Blok ±120gr.

€ 7,49
Mama Mzungu Soap Bar Set  - 3x120gr Zeepblokken
Mama Mzungu Soap Bar Set - 3x120gr Zeepblokken

Voordeelset zepen van Mama Mzungu uit Tanzania. 3x heerlijke blokken zeep. Van en voor het goede doel. Mama Mzungu zepen zijn 100% plantaardig. Per Blok ±120gr.

€ 19,89

De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


Tips:
Alle Natuurlijke Zepen
MAMA Mzungu Top 5 per Huidtype
Assortiment Zepen
Hier vindt u alle natuurlijke zepen van BeriVita
Info

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008