Citroenolie 50ml | Etherische Olie 5 2
Citroenolie 50ml | Etherische Olie
Reviews | Review toevoegen

Citroen etherische olie (Lemon Oil) in mooie, aluminium fles (canister) met garantiesluiting. Zuivere essentiële citroenolie, zonder toevoegingen. Inhoud 50ml.

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 10,95
Prijs per canister

Voorraad :

Onze excuses, dit product is tijdelijk uitverkocht. Er is reeds besteld en we wachten op aankomst in Nederland.

Heeft u een vraag over dit product of over de verzending?

Mail ons uw vraag

Citroenolie (Lemon Oil) 50ml 

Citrus limonum


Geur: fris, vers gesneden citroenschillen
Extractiemethode: stoomdestillatie van verse citroen schillen

De citroen boom (Citrus Limonum) is oorspronkelijk afkomstig uit Azië maar komt tegenwoordig veel voor rond de Middellandse Zee en Amerika. De verse vruchten van deze bomen (Citroenen) worden gebruikt voor deze etherische olie. Door stoomdestillatie van de citroenschil wordt de olie gewonnen. 
De geur van etherische Citroenolie zou stimulerend en verfrissend zijn. Bovendien zou citroenolie desinfecterend werken voor de lucht bij gebruik in een verdamper.
Verder zou Citroenolie één van de betere etherische oliën zijn bij griep en verkoudheid, mede door haar antibacteriële en antivirale werking.

 

Verdamping

Aromalamp: 5-6 druppels citroenolie in een waterbakje boven een (waxine-) lichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje. 
 

In het bad 

Badolie: los 10 tot 15 druppels citroenolie op in een neutrale badolie (werkt als emulgator) en voeg dit toe aan het badwater. 
 

Op de huid 

Huidolie: los 10 tot 15 druppels citroenolie op in 50ml neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie als drager of basisolie
 

Stomen

Voeg 8-10 druppels citroenolie toe aan een schaaltje heet water en inhaleer minimaal 1 maal per dag. Pas op voor verbranding. Deze methode is minder geschikt voor (kleine) kinderen.

Vaatwasser: 1-2 druppels citroenolie toevoegen aan onze wasnoten voor een frisse en 100% natuurlijk en ecologisch gereinigde de vaat. 

Citroenolie is prima te combineren met andere etherische oliën zoals Ylang YlangBasilicum, Bergamot, Cederhout, EucalyptusLavendelPepermuntSinaasappel, Tijm en Wierook.

De Engelse term "Lemon" in het Nederlands een Citroen, niet te verwarren met een Limoen (In het Engels: Lime).

Citroen Etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap/borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden. Citroen Olie is erg gevoelig voor UV-licht. Vermijd 24 uur na gebruik sterk UV-licht, zoals zonnebank en direct zonlicht.

Bevat: Citroen (Lemon Oil) Olie (100%)
Andere namen: Oleum limonis of Oleum citri
CASnr: 8008-56-8
.

→ Informatie Etherische Oliën

BeriVita.com staat al sinds 2010 voor eerlijke natuurproducten, geen dure verpakkingen of reclame. Onze etherische oliën worden per pakketpost verzonden en zijn meestal binnen 1-2 werkdagen bij u thuis.

Citroen Etherische Olie kopen & bestellen is veilig & eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland & België.

De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en/of producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita (huid-) producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen.

Review toevoegen

Bedankt!
Uw terugkoppeling stellen we zeer op prijs. Uw review wordt nu beoordeeld door een beheerder van onze website. Bij goedkeuring zal de review op BeriVita.com verschijnen, in het algemeen zal de beoordeling binnen 48 uur plaatsvinden.

Heeft u een klacht over een product of onze service? We helpen u graag om tot een goede oplossing te komen, neemt u gerust contact met ons op via info@berivita.com.

Uw review is anoniem voor ons, wij kunnen naar aanleiding daarvan helaas geen contact met u opnemen bij eventuele problemen
.

 


Anoniem -

Heerlijke olie, lastige verpakking om te openen. Ik heb het overgegoten in een bruin glazen flesje met pipet maar bruin glas mag van mij wel standaard verpakking worden (gewoon goed verpakken),!
Ik gebruik dit met de wasnoten voor de witte was en een heerlijk fris geurende was als resultaat!

Annie -

Ik ben heel tevreden over deze olie, ik gebruik hem bijna dagelijks voor allerlei klusjes in en om het huis, zoals verwijderen van lijmresten op flessen en bokalen, in het poetswater voor een heerlijk ruikend huis. Citroenolie heeft zo een lekkere frisse geur, ik fleur er iedere keer weer van op. En hier bij Berivita is hij nog heel goed betaalbaar in vergelijking met MLM bedrijven. TOP !!!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per canister

1 of meer

€ 10,95

2 of meer

€ 10,95 € 9,95

3 of meer

€ 10,95 € 8,95

4 of meer

€ 10,95 € 7,45

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Korting op Combinatie (s):

50% Korting

Op extra artikel. Totaal:

€ 12,90

€ 11,93

Vaak samen gekocht