Kerrieblad Poeder 100% - Curry LeavesBezig met laden...
Kerrieblad Poeder 100% Zuiver 100gr - Curry Leaves
(0)
Kerrieblad poeder 100% zuiver en natuurlijk poeder van verse kerriebladeren. Groen Kerrieblad poeder, voor haarverzorging, wordt gemaakt van verse, gewassen bladeren van de Kerrieboom.
€ 3,95
Prijs per 100gr
Kerrieblad Poeder 100% Zuiver 1kg - Curry Leaves
(0)
Kerrieblad poeder 100% zuiver en natuurlijk poeder van verse kerriebladeren. Groen Kerrieblad poeder, voor haarverzorging, wordt gemaakt van verse, gewassen bladeren van de Kerrieboom.
€ 16,95
Prijs per 1kg

Kerrieblad Poeder

Kerrieblad poeder is een fijngemalen, natuurlijk poeder van groene kerrie bladeren. Groen Kerrieblad poeder komt uit India en wordt gebruikt voor als grondstof voor natuurlijke haarverzorgingsproducten. Kerrieblad poeder is verpakt in een hersluitbare, eco-vriendelijke pouch verpakking. Kerrieblad poeder is groen van kleur. Uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik.
 

Wat is Kerrieblad poeder

Kerrieblad poeder wordt gemaakt van verse, groene bladeren van de Kerrieboom. De Kerrieboom staat bekend onder verschillende namen: Murraya koenigii, Bergera koenigii, Chalcas koenigii en Curry Tree. De Kerrieboom komt van oorsprong uit India en is familie van de citrusbomen.
Belangrijk om de Kerrieboom niet te verwarren met de KerrieplantHelichrysum Italicum, deze groeit in Europa en heeft geurende gele bloemen. Hiervan hebben we een etherische olie in ons assortiment, Helichrysum Olie, deze vindt u hier>>.

 

Toepassingen Kerrieblad Poeder

De bladeren van de Kerrieboom zijn belangrijk als ingredient in de Indiase keuken en worden ook vaak gebruikt in natuurlijke haarverzorgingsproducten. In de traditionele geneeswijzen uit India worden ook allerlei geneeskrachtige werkingen aan de Kerriebladeren toegeschreven. Kerrieblad poeder zou de haren versterken, roos verminderen en er zijn zelfs vermeldingen dat Kerrieblad poeder haaruitval zou kunnen voorkomen en de haargroei zou bevorderen.


De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008