Ghassoul, Rhassoul Poeder 100% PuurBezig met laden...
Ghassoul 100% Zuiver 250gr Poeder - Rhassoul
(2)
Ghassoul of Rhassoul kleipoeder uit het Marokkaanse Atlasgebergte. Ideaal als kleimasker te gebruiken voor gezicht, lichaam en haar. Reinigt de huid op een milde manier en geeft uw haren extra volume.
€ 7,95
Prijs per 250gr
Korting -10%
Ghassoul 100% Zuiver 3x250gr Poeder - Rhassoul
(0)
Voordeelverpakking met 3 zakken van 250gr, zuiver Ghassoul of Rhassoul kleipoeder. Ideaal als kleimasker te gebruiken voor gezicht, lichaam en haren. Reinigt de huid op een milde manier.
€ 23,85 € 21,50
Prijs per 3x 250gr

Ghassoul - Rhassoul Poeder 

Ons zuivere Ghassoul of Rhassoul kleipoeder komt uit het Atlasgebergte en dan specifiek uit de Moulouya vallei in Marokko. Deze geurloze, beige klei is afkomstiog van een slapende vulkaan. Ghassoul of Rhassoul poeder wordt in Marokko al eeuwen gebruikt als natuurlijk reinigingsmiddel voor huid en haar. Bevat geen chemische toevoegingen, zoals parfum of kleurstoffen.
Ghassoul of Rhassoul is afgeleid van een woord dat in het Arabisch `schoonmaken` of 'wassen' betekent. Ghassoul kleipoeder is rijk aan huidverzorgende mineralen zoals silica, magnesium, kalium en ijzer. Deze mineralen zouden gif- en afvalstoffen opnemen van huid en haar. Hierdoor reinigt Ghassoul poeder uw huid op milde wijze. Verder zou de huid minder droog aanvoelen na gebruik van een masker met Ghassoul poeder.
Ghassoul poeder is prima geschikt voor een gezichtsmasker, haarmasker en lichaamspakking.

 

De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


Daarom BeriVita.com

Daarom BeriVita.com

 100% natuurlijke en pure producten, vrijwel alles 100% plantaardig

✓ Zonder parabenen, microplastics en chemische toevoegingen

 Respect voor mens, dier en natuur. 100% Proefdiervrij

 Tot 14 dagen eenvoudig retourneren

 Uitstekende klantenservice

 Makkelijk bestellen, zonder account

 Veilig en vertrouwd, sinds 2008