Bezig met laden...
visibility

Citroenschil Poeder 100% Zuiver 100gr - Lemon Peel Powder

Citroenschil poeder wordt gebruikt bij onzuivere, vette en vlekkerige huid. 100% zuiver en natuurlijk citroen poeder. Citroenschil poeder...

5,95

10%
visibility

Citroenschil Poeder 100% Zuiver 1kg - Lemon Peel Powder

Citroenschil poeder wordt gebruikt in natuurlijke pasta's voor het gezicht. Citroenschil poeder wordt gebruikt bij onzuivere, vette of...

29,95

27,00

visibility

Citroenolie 100% 10ml Pipetfles - Etherische Olie Butterfly - Lemon Oil

Citroenolie of Lemon Oil in handige pipetfles. Citroenolie is gemaakt van citroenschillen, Citrus limonum...

5,95

visibility

Citroenolie 100% 10ml - Etherische Olie - Lemon Oil

Heerlijke Citroenolie of Lemon Oil gemaakt van Citrus limonum schillen. Deze krachtige etherische olie zit in een handige druppelfles van...

5,95

Citroenschil Poeder Puur 


Citroenschil poeder is een fijngemalen, 100% natuurlijk poeder met een lichtbruine kleur. Citroenschil poeder wordt ook wel Lemon Peel Powder genoemd. Citroenschil poeder is verpakt in een hersluitbare, eco-vriendelijke pouch verpakking.
 

Wat is Citroenschil poeder

Citroenschil poeder wordt gemaakt van de schil van de citroen, een vrucht van de citroenboom, de Citrus Limonum. De citroenboom is oorspronkelijk afkomstig uit Azië maar komt tegenwoordig veel voor rond de Middellandse Zee en Amerika. De verse vruchten van deze bomen, citroenen, worden gebruikt voor dit natuurlijke poeder. De buitenschil van de citroen wordt zeer dun gesneden, zonder wit velletje. Dit wordt ook wel 'Zeste' genoemd. Vervolgens wordt deze buitenschil gedroogd en zeer fijngemalen: Citroenschil poeder.
 

Eigenschappen Citroenschil Poeder

Citroenschillen worden gezien als afval maar de schil zit vol met vitamine C en citroenzuur, twee sterke antioxidanten. Citroenschil poeder kan geschikt zijn voor het verwijderen van kleine vlekjes, dode huidcellen en helpen om puistjes, mee-eters te voorkomen. Verder wordt citroenschil poeder gebruikt om de huid wat egaler te maken. Overigens kan citroenzuur ook irritatie geven van de huid, dus altijd spaarzaam gebruiken, niet vaker dan 1x per week.


Puur Citroenschil poeder kopen, bestellen of retourneren is veilig en eenvoudig via BeriVita.com. Bestellingen boven €20,-: Altijd gratis verzending in Nederland en België.

De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen. 


De waardering van www.berivita.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1820 reviews.
© 2008-2021 - BeriVita.com is een onderdeel van de Nederlandse Bereidingsapotheek.