Citroenschil Poeder 100% PuurBezig met laden...
Citroenschil Poeder 100% Zuiver 100gr - Lemon Peel Powder
Citroenschil Poeder 100% Zuiver 100gr - Lemon Peel Powder
(0)
€ 4,95
Prijs per 100gr
Citroenschil Poeder 100% Zuiver 1kg - Lemon Peel Powder
Citroenschil Poeder 100% Zuiver 1kg - Lemon Peel Powder
(0)
€ 24,95
Prijs per kg
Citroenolie 100% 20ml Pipetfles - Etherische Lemon Oil
Citroenolie 100% 20ml Pipetfles - Etherische Lemon Oil
(0)
€ 8,95
Prijs per Pipetfles
Citroenolie 100% 10ml - Etherische Olie - Lemon Oil
Citroenolie 100% 10ml - Etherische Olie - Lemon Oil
(0)
€ 5,95
Prijs per druppelfles

Citroenschil Poeder Puur 


Citroenschil poeder is een fijngemalen, 100% natuurlijk poeder met een lichtbruine kleur. Citroenschil poeder wordt ook wel Lemon Peel Powder genoemd. Citroenschil poeder is verpakt in een hersluitbare, eco-vriendelijke pouch verpakking.
 

Wat is Citroenschil poeder

Citroenschil poeder wordt gemaakt van de schil van de citroen, een vrucht van de citroenboom, de Citrus Limonum. De citroenboom is oorspronkelijk afkomstig uit Azië maar komt tegenwoordig veel voor rond de Middellandse Zee en Amerika. De verse vruchten van deze bomen, citroenen, worden gebruikt voor dit natuurlijke poeder. De buitenschil van de citroen wordt zeer dun gesneden, zonder wit velletje. Dit wordt ook wel 'Zeste' genoemd. Vervolgens wordt deze buitenschil gedroogd en zeer fijngemalen: Citroenschil poeder.
 

Eigenschappen Citroenschil Poeder

Citroenschillen worden gezien als afval maar de schil zit vol met vitamine C en citroenzuur, twee sterke antioxidanten. Citroenschil poeder kan geschikt zijn voor het verwijderen van kleine vlekjes, dode huidcellen en helpen om puistjes, mee-eters te voorkomen. Verder wordt citroenschil poeder gebruikt om de huid wat egaler te maken. Overigens kan citroenzuur ook irritatie geven van de huid, dus altijd spaarzaam gebruiken, niet vaker dan 1x per week.


De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen. 


100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008