Wilt u een compliment aan ons geven?

Dat horen we natuurlijk graag! We zijn altijd erg blij met een compliment. U kunt dat doen door bij onze producten een review te plaatsen, een reactie achter te laten op facebook, instagramWebwinkelkeur, of hieronder in ons gastenboek. Even bellen of mailen mag natuurlijk ook. Alvast bedankt daarvoor!
 

Heeft u een klacht over een product of onze service?

We gaan voor 100% tevreden klanten, dus heeft u een klacht over een product of onze service? We helpen u graag om tot een goede oplossing te komen, neemt u gerust contact met ons op via info@berivita.com of via onze contactpagina. Eventuele reviews, bij de producten, zijn anoniem, wij kunnen naar aanleiding daarvan dus, helaas, geen contact met u opnemen bij eventuele problemen.

We raden u dus aan om klachten ons kenbaar te maken door te mailen naar info@berivita.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via dit platform van de Europese Unie.

 

Beoordelingen BeriVita.com

Het is soms spannend om voor het eerst iets te bestellen bij een, voor u, onbekende webwinkel. Om dit minder spannend te maken: Wij meten onze klanttevredenheid al sinds 2012. U kunt hier onze beoordelingen, op diverse punten, via doorlopend, onafhankelijk onderzoek, zowel via Webwinkelkeur (sinds 2016) als via Bol.com (sinds 2012).


webwinkelkeur berivitaWebwinkelkeur

Sinds februari 2016 zijn we aangesloten bij webwinkelkeur.
Het WebwinkelKeur staat voor betrouwbare, klantvriendelijke webwinkels. Leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd worden door WebwinkelKeur. Bij geschillen kunt u gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door GeschilOnline.
 

  • Bij webwinkels met het WebwinkelKeur weet u zeker dat:
  • De identiteit van de webwinkel gecontroleerd is
  • De webwinkel voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving
  • De webwinkel meerdere manieren biedt om contact op te nemen
  • Klantbeoordelingen onafhankelijk geplaatst kunnen worden
  • De webwinkels algemene voorwaarden en een privacy statement duidelijk beschikbaar stellen
  • U bij WebwinkelKeur terecht kunt voor geschilbemiddeling
  • U bij GeschilOnline.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak

Bol.com

Wij verkopen een deel van onze producten al sinds 2012 ook via Bol.com. Zij doen doorlopend, onafhankelijk onderzoek naar onze service, dienstverlening en producten. Let op u verlaat onze website bij het bekijken van de beoordelingen op Bol.com.

Bij onze individuele producten kunt u ook een review plaatsen of lezen. De meeste mensen maken daar gebruik van. Wij zijn altijd blij met terugkoppeling over onze producten of diensten.


Hieronder kunt u een algemene top, tip, opmerking achterlaten:

Greet Vanlaer - 01/04/2019 om 10:52

Toen ik mijn flesjes met etherische olie begon open te maken, verspreidde zich een heerlijke geur doorheen het huis, die nu, een uur later, nog steeds niet is verdwenen. Ik blijf er maar van glimlachen. Bravo Berevita: fantastische produkten tegen een onklopbare prijs, en een uiterst snelle en correcte service. Beter kan niet!

Petra - 11/02/2019 om 17:50

Heel fijn contact gehad met deze website. Daarna besteld en zeer keurig, snel geleverd. Zat stevig verpakt met extra informatie. Top. Ga zo door!! Kunnen andere webwinkels van leren. Daarbij bescheiden verzendkosten. Welke site rekent nog 2.95 voor een verzending onder de 20 euri. Ik ken er geen!! Spreekt respect voor de klant uit.

Pol - 23/12/2018 om 14:32

Absoluut goede site, bestellingen worden erg netjes verpakt en verzonden. Was een olie niet leverbaar, werd keurig nagezonden volgens afspraak. Producten zijn van goede kwalietiet en ze geven goed advies via de mail. Ga zo door. 5 sterren!

Katharina - 28/09/2018 om 17:44

Als het gaat om natuurlijke olie en koudgeperste boter voor huidverzorging dan is BeriVita het allerbeste internet bedrijf van Nederland.
Geweldige producten 100% onbewerkt en puur, snelle verzending en top service. Telefonisch goed bereikbaar en vragen per mail worden door de apotheker kundig en eerlijk beantwoord.

Wendy - 10/09/2018 om 15:21

Bedankt. Alles is erg goed verpakt, kunnen andere webwinkels een voorbeeld aannemen. Snel antwoord op mijn vraag. TOP!

Yves Titulaer - 24/08/2018 om 16:27

Uitstrkende kwaliteit olie voor een lage prijs. En dan ook nog een snelle levering. Het kan niet beter.

Johan uit Eindhoven - 15/08/2018 om 15:59

SUPER DE LUX


Ik ken veel websites en koop veel online. Maar dit is ongelooflijk wat een service en communicatie. De
p rodukten zijn prima , de prijs redelijk en het transport is voor een normale prijs.
Ik beveel iedereen van harte dit geweldige bedrijf aan.

Anna - 15/08/2018 om 15:59

Email ontvangen dat het pakket geleverd is. Helaas helemaal niets ontvangen, ook de buren niet. 1e keer bestelling bij Bol.com.
Slechte ervaring. Moet nu dus achter het pakket aan!;-(

Maud Janssen - 18/07/2018 om 16:13

Niets dan lof. Snelle levering, en nog betere service. Er was iets mis gegaan tijdens de bezorging waardoor er wat producten uit het pakket misten nadat de doos was opengegaan. Snelle reactie op mijn mail, en een dag later alsnog de vermiste producten in mijn bus.
De producten zelf. Ik heb nog niet alles getest, maar ze zien er prima uit, natuurlijk zoals het moet zijn. De neem olie heb ik wel al getest, wat een vondst!! Eindelijk kan ik mijn huisdieren vlooivrij krijgen zonder gif. Zelfs de kater die kale plekken krijgt van vlooien. Op jullie site ontdekt dat neem olie helpt bij eczeem. Ik heb al jaren last van warmte eczeem, en ik kan vertellen dat na een dag de eczeem minder is, en de jeuk meteen weg is na het opbrengen van de olie.
Dus, niets dan lof, de producten zijn gewoon goed, en jullie service geweldig!

Florine - 05/04/2018 om 13:57

Top webshop! Goede producten én per product zat er een A4'tje bij met uitleg. 5 sterren

Franka - 06/02/2018 om 18:05

Super goede service. Pakketje was zo verpakt dat het door de brievenbus kon op verzoek, wat super fijn is als je de hele dag werkt! Verder netjes ingepakt zodat het ook niet kapot kan gaan. Zeer fijne olieën tegen een super prijs!

Nicolette - 21/12/2017 om 09:40

Wat een goede service! Nu voor de tweede keer een bestelling gedaan voor goede en natuurlijke producten. Na ontvangst van de zending bleek 1 potje te lekken. Ik heb dit gemeld en een nieuw potje werd dezelfde dag verstuurd, zodat ik het met Kerst kado kan doen. Erg fijn en erg klantvriendelijk !

Lili - 14/12/2017 om 13:52

uitstekende service ,snelle levering

Marieke - 17/11/2017 om 15:55

Onlangs voor het eerst besteld bij deze webshop. Bestelling werd snel bezorgd en was keurig verpakt. Leuk dat er zoveel informatie over de producten wordt meegestuurd. De producten bevallen goed!

Marianne - 14/11/2017 om 20:49

Fijne produkten. En niets dan lof voor een voortreffelijke klantenservice. Geweldig!

John van Grevenbroek - 17/10/2017 om 18:11

Bestelling net ontvangen, was later dan verwacht maar is niet schuld van Berivita. Pakket was keurig verpakt, kan menig webshop een voorbeeld aan nemen. Ben benieuwd naar de wasnoten plus zakje die erbij zaten. Ga snel weer een bestelling plaatsen.
John van Grevenroek

Tineke - 11/09/2017 om 13:49

Geweldige klantenservice en dito productadvies bij specifieke huidklachten. Top.

Sophie - 28/08/2017 om 13:19

Berivita is een prima webwinkel. Heb al een paar bestellingen gedaan en de kwaliteit is top en snelle levering.
Hartelijk dank daarvoor.

Carola L. - 27/07/2017 om 16:26

Wat hebben jullie een prachtig assortiment aan etherische olien. Ik mix vaak allerlei soorten olie en maak er dan eigen massage olie van. Ik heb laatst ook jullie sandelhoutolie gemengd met shea nilotica. Heerlijk! Kunnen jullie in de nieuwsbrief misschien nog wat tips geven voor lekkere huidverzorgingsrecepten?

Lindsey - 26/07/2017 om 11:39

Super!!! Snelle levering, keurig verpakt en een geweldig product! Ik heb de Etherische Olie "Mirre" besteld. Ik had er bij aankomst nog een vraag over en had contact opgenomen met het bedrijf waarbij ik een zeer netjes te woord werd gestaan met duidelijke uitleg.

Dank jullie wel voor deze service en tot de volgende keer!

 
Pagina 1 van 3