Wilt u een compliment aan ons geven?

Dat horen we natuurlijk graag! We zijn altijd erg blij met een compliment. U kunt dat doen door bij onze producten een review te plaatsen, een reactie achter te laten op facebook, instagramWebwinkelkeur, of hieronder in ons gastenboek. Even bellen of mailen mag natuurlijk ook. Alvast bedankt daarvoor!
 

Heeft u een klacht over een product of onze service?

We gaan voor 100% tevreden klanten, dus heeft u een klacht over een product of onze service? We helpen u graag om tot een goede oplossing te komen, neemt u gerust contact met ons op via info@berivita.com of via onze contactpagina. Eventuele reviews, bij onze producten, zijn anoniem. Wij kunnen naar aanleiding van een review dus helaas geen contact met u opnemen.

We raden u dus aan om klachten ons kenbaar te maken door te mailen naar info@berivita.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via dit platform van de Europese Unie.

 

Beoordelingen BeriVita.com

Het is soms spannend om voor het eerst iets te bestellen bij een, voor u, onbekende webwinkel. Om dit minder spannend te maken: Wij meten onze klanttevredenheid al sinds 2012. U kunt hier onze beoordelingen, op diverse punten, via doorlopend, onafhankelijk onderzoek, zowel via Webwinkelkeur (sinds 2016) als via Bol.com (sinds 2012).


webwinkelkeur berivitaWebwinkelkeur

Sinds februari 2016 zijn we aangesloten bij webwinkelkeur.
Het WebwinkelKeur staat voor betrouwbare, klantvriendelijke webwinkels. Leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd worden door WebwinkelKeur. Bij geschillen kunt u gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door GeschilOnline.
 

  • Bij webwinkels met het WebwinkelKeur weet u zeker dat:
  • De identiteit van de webwinkel gecontroleerd is
  • De webwinkel voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving
  • De webwinkel meerdere manieren biedt om contact op te nemen
  • Klantbeoordelingen onafhankelijk geplaatst kunnen worden
  • De webwinkels algemene voorwaarden en een privacy statement duidelijk beschikbaar stellen
  • U bij WebwinkelKeur terecht kunt voor geschilbemiddeling
  • U bij GeschilOnline.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak

Bol.com

Wij verkopen een deel van onze producten al sinds 2012 ook via Bol.com. Zij doen doorlopend, onafhankelijk onderzoek naar onze service, dienstverlening en producten. Let op u verlaat onze website bij het bekijken van de beoordelingen op Bol.com.

Bij onze individuele producten kunt u ook een review plaatsen of lezen. De meeste mensen maken daar gebruik van. Wij zijn altijd blij met terugkoppeling over onze producten of diensten.


Hieronder kunt u een algemene top, tip, opmerking achterlaten:

Klant uit Eindhoven 23-07-2019 om 01:54:01

Wie op internet op zoek gaat naar etherische oliën, komt ongetwijfeld uit bij o.m. BeriVita als een van de serieuze leveranciers. De productinformatie op de website is uitgebreid en in lijn met de informatie die men elders vindt. De firma was nieuw voor me, ik heb onlangs een kleine bestelling geplaatst. Deze werd verwerkt met alle statusmeldingen die bij een moderne webshop horen en vervolgens.vlot en goed verpakt met bijsluiter geleverd. Vermoedelijk hebben de drie oprichters van het bedrijf een farmaceutische achtergrond dan wel hun roots in de apothekerswereld, want de canisters olie hebben een chargenummer en houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat het product professioneel is verwerkt. Etherische olie is ook wel te koop in diverse winkelketens, maar dan zonder productie- of houdbaarheidsdatum. "Hoe lang is deze olie houdbaar?" "Och, lang hoor ..." "En hoe lang staat het hier al warm op het schap? ..." "Nog niet zó lang hoor ..."
Naast productdeskundigheid en vlotte levering heeft BeriVita ook een uitgesproken filosofie voor wat betreft verantwoord ondernemen en fair trade. (Zie "Wie zijn wij" , startpagina, links onderaan). Wie bewust gebruik maakt van deze producten is zich ongetwijfeld ook bewust van maatschappelijke verhoudingen. Ook dan zal BeriVita naar voren komen als een serieuze keuze.
Maar bestudeert u vooral zelf de informatie en vorm zelf uw oordeel. Míjn eerste ervaring is uitstekend!

Amber 02-07-2019 om 17:11:31

Ik ben erg tevreden over het pure oliën van berivita.. Neem olie werkt zeer goed tegen huidmijten en jeuk voor mens en dier

Gert J. 04-05-2019 om 20:52:25

Toch maar s een compliment maken.Ik bestel vaak bij Berivita, erg goede kwaliteit maar ik besteld vooral vanwege de enorme hoeveelheid informatie bij elk product.Bij andere sites is dit vaak maar 1 zin en verder niets. Hier is er tijd en kwaliteit in gestopt. Ze zeggen bij sommige producten zelfs dat het juist niet doet wat andere sites beweren. Zoals bij wordtelzaadolie. Ik zet nooit zo iets op een site maar nu wilde ik dit weleens gezegd hebben. O ja, soms gaat er ook weleens iets fout maar direct en snel verholpen. Ga zo door!
Hoogachtend,
G. J.

Trees 25-04-2019 om 16:17:10

Ik wil jullie bedanken voor snelle en correcte levering. Verder is de diffuser een erg mooi en handig apparaat. Staat ook goed in de kamer! Dank

Greet Vanlaer 01-04-2019 om 10:52:25

Toen ik mijn flesjes met etherische olie begon open te maken, verspreidde zich een heerlijke geur doorheen het huis, die nu, een uur later, nog steeds niet is verdwenen. Ik blijf er maar van glimlachen. Bravo Berevita: fantastische produkten tegen een onklopbare prijs, en een uiterst snelle en correcte service. Beter kan niet!

Petra 11-02-2019 om 17:50:55

Heel fijn contact gehad met deze website. Daarna besteld en zeer keurig, snel geleverd. Zat stevig verpakt met extra informatie. Top. Ga zo door!! Kunnen andere webwinkels van leren. Daarbij bescheiden verzendkosten. Welke site rekent nog 2.95 voor een verzending onder de 20 euri. Ik ken er geen!! Spreekt respect voor de klant uit.

Pol 23-12-2018 om 14:32:05

Absoluut goede site, bestellingen worden erg netjes verpakt en verzonden. Was een olie niet leverbaar, werd keurig nagezonden volgens afspraak. Producten zijn van goede kwalietiet en ze geven goed advies via de mail. Ga zo door. 5 sterren!

Katharina 28-09-2018 om 17:44:46

Als het gaat om natuurlijke olie en koudgeperste boter voor huidverzorging dan is BeriVita het allerbeste internet bedrijf van Nederland.
Geweldige producten 100% onbewerkt en puur, snelle verzending en top service. Telefonisch goed bereikbaar en vragen per mail worden door de apotheker kundig en eerlijk beantwoord.

Wendy 10-09-2018 om 15:21:11

Bedankt. Alles is erg goed verpakt, kunnen andere webwinkels een voorbeeld aannemen. Snel antwoord op mijn vraag. TOP!

Yves Titulaer 24-08-2018 om 16:27:59

Uitstrkende kwaliteit olie voor een lage prijs. En dan ook nog een snelle levering. Het kan niet beter.

 
Pagina 1 van 6