Groot inkopen voor bedrijven

BeriVita Groothandel

BeriVita.com is een onderdeel van de Nederlandse Bereidingsapotheek. Sinds 2008 leveren wij natuurlijke, krachtige en pure producten aan consumenten en bedrijven. Direct uit de natuur en met respect voor mens, dier en leefomgeving. Daarom zijn ook al onze producten 100% vrij van microplastics of microbeads.

We hebben een ruim assortiment natuurlijke artikelen zoals pure oliën, zuivere etherische oliën, pure butters, poeders, wasnoten, zepen en diverse verpakkingsmaterialen. Hebben we een product of verpakking niet in ons assortiment, neem dan contact met ons op. We hebben een groot, betrouwbaar netwerk van producenten, wellicht kunnen we u dan toch helpen.
 

Bestellen voor bedrijven

We houden onze prijzen zo scherp mogelijk en kopen rechtstreeks in bij kleinschalige producenten. Hierdoor kunnen we niet alleen onze producten tegen een goede prijs aanbieden maar ook de lokale producenten in armere gebieden een eerlijke prijs betalen.
Op onze site rekenen we al met staffelkortingen en aanbiedingen. Alle prijzen op onze site zijn inclusief BTW (9% of 21%). Dit krijgt u als bedrijf natuurlijk terug  via de fiscus.
Heeft u een bedrijf en komt u bij een bestelling op onze site boven de €500,-? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden of een passende offerte. U kunt dan het beste mailen naar info@berivita.com of via onze contactpagina.
 

Mogelijkheden voor bedrijven

  • Alle producten zijn per stuk tot pallets en containers te bestellen;
  • Documenten op aanvraag leverbaar;
  • Veel verschillende inhoudsmaten leverbaar, van 10ml rollerflesjes tot literflessen, jerrycans en drums;
  • Diverse verpakkingsmogelijkheden, ook private en white label;
  • Kunt u een product of verpakking niet vinden? Mail naar info@berivita.com.
 

Levertijden voor bedrijven

Als we het product op voorraad hebben zal de levertijd doorgaans 1-2 werkdagen zijn, afhankelijk van de grootte van de bestelling. Van de meeste producten hebben we een ruime voorraad.
Soms worden artikelen speciaal besteld, dit staat dan altijd aangegeven bij dat product. Bij speciale bestellingen wordt de gehele bestelling verzonden zodra alles compleet is. 
Mocht u bepaalde producten eerder willen hebben neemt u dan contact op via info@berivita.com. De levertijd van speciale bestellingen is over het algemeen 14-21 dagen.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008