Bezig met laden...
Granaatappelschil Poeder 100% Zuiver 100gr - Pomegranate

Granaatappelschil Poeder 100% Zuiver 100gr - Pomegranate

Granaatappelschil poeder voor de huid. 100% zuiver en natuurlijk poeder. Granaatappelschil poeder wordt gebruikt als natuurlijk bestanddeel in huidverzorgingsproducten.

4,95

Granaatappelschil Poeder 100% Zuiver 1kg  - Pomegranate

Granaatappelschil Poeder 100% Zuiver 1kg - Pomegranate

Granaatappelschil poeder voor de huid. 100% zuiver en natuurlijk poeder. Granaatappelschil poeder wordt gebruikt als natuurlijk bestanddeel in huidverzorgingsproducten.

22,95

Granaatappel Olie Puur 100ml  - Pomegranate Seed Oil

Granaatappel Olie Puur 100ml - Pomegranate Seed Oil

Pure Granaatappel olie is een zachte, prettige natuurlijke olie. Trekt snel in en voelt niet kleverig aan. Ideaal bij droge, gevoelige huid of bij een oudere huid.

13,95

Granaatappelschil poeder 

Granaatappelschil poeder is een fijngemalen, natuurlijk poeder. Granaatappelschil poeder komt uit India en wordt daar gebruikt voor huidverzorging. Granaatappelschil poeder is verpakt in een hersluitbare, eco-vriendelijke pouch verpakkingen.
 

Wat is Granaatappelschil poeder

Granaatappelschil poeder wordt gemaakt van fijngemalen schillen van de granaatappel. Granaatappel struiken kunnen tot een meter of zes hoog worden en hebben lange, doornige takken. Ze komen van oorsprong uit Iran, maar worden tegenwoordig in vele landen geteeld. De vruchten van deze struik worden granaatappels genoemd. De vrucht is ongeveer 10cm en heeft een typische vorm. Granaatappels bevatten veel kleine pitten, zaden van ongeveer 2-3 mm. Uit deze zaden wordt met koude persing een natuurlijke olie gewonnen: Granaatappeloliepomegranate seed oil. Deze vindt u hier>>
De schillen die overblijven worden gewassen, gedroogd en fijngemalen tot een donkerbruin, vrijwel geurloos poeder: Granaatappelschil poeder.

 

Eigenschappen Granaatappelschil Poeder

Granaatappelschil poeder is zou rijk zijn aan antioxidanten. Granaatappelschil poeder wordt gebruikt als grondstof in allerlei cosmetische producten voor de huid. Er worden veel effecten van Granaatappelschil poeder op internet genoemd, zo zou het acné en puistjes verminderen en gebruikt worden bij een onzuivere, vette huid. Verder zou Granaatappelschil poeder, door de grote hoeveelheid antioxidanten, ook rimpels en fijne lijntjes kunnen verminderen.
 

Gebruik Granaatappelschil Poeder

Granaatappelschil poeder kunt u op verschillende manieren gebruiken. Op internet zijn veel verschillende recepten te vinden voor het gebruik van dit plantaardig poeder. Om een pasta te maken voor uw huid kunt u enkele eetlepels Granaatappelschil poeder in een glazen of stenen bakje doen. Liever geen bakje van metaal gebruikenVoeg hierbij, langzaam, warm tot heet water. Roer dit mengsel met een kunststof of houten stokje/lepel, tot er geen brokken of stukjes meer zijn er een stevige maar gladde pasta ontstaat. Is het mengsel te dik, voeg meer water toe en als het mengsel te dun/waterig is, voeg een beetje extra Granaatappelschil poeder toe.
Masseer deze Granaatappel pasta in op uw huid als deze nog handwarm is. Het kan een klein beetje gaan schuimen. Ongeveer 5-10 minuten laten intrekken en vervolgens goed afspoelen met ruim lauw water.
Let op: Laat de pasta nooit helemaal indrogen of hard worden.
Na afspoelen de huid droog deppen met een handdoek en eventueel enkele druppels pure olie aanbrengen zoals Amla OlieCastor olie of Cacay Olie.

Puur Granaatappelschil poeder kopen, bestellen of retourneren is veilig en eenvoudig via BeriVita.com. Bestellingen boven €20,-: Altijd gratis verzending in Nederland en België.

De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


De waardering van www.berivita.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1874 reviews.
© 2008-2021 - BeriVita.com is een onderdeel van de Nederlandse Bereidingsapotheek.