Verzenden van uw bestelling

We zijn erg blij met elke bestelling, groot of klein. De bestelde artikelen worden meestal op dezelfde dag zorgvuldig verpakt. Indien mogelijk versturen we met brievenbus verpakkingen. Op werkdagen, rond 15:00 uur, worden alle pakketjes aan de koerier meegegeven en is de bestelling onderweg naar u.
Indien voor 15:00 uur besteld, is 97% van onze bestelling de volgende werkdag op de plaats van bestemming.

Brievenbus of pakketpost
Sommige artikelen worden verzonden in platte pakketten, die door de postbode in de brievenbus worden aangeboden. Grotere verpakkingen worden door een koerier bij u aangeboden, meestal via DHL. In België verzenden we met PostNL. Naar andere Europese landen verzenden we met een beschikbare koerier. Dat kan wisselen per bestelling en per land.
Onze pakketten worden verzonden met een 'track & trace' code, zodat u uw zending makkelijk online kunt volgen.

DHL of PostNL
We laten onze pakjes, binnen Nederland, standaard verzenden met DHL. We krijgen regelmatig het verzoek of een andere bezorgdienst ook mogelijk is. Het vervelende met de bezorgdiensten is, dat de bezorgkwaliteit erg afhangt van de individuele bezorger. In de ene wijk heeft iemand met DHL een betere ervaring en op andere plaatsen kan juist PostNL zijn. Daarom kunt u bij ons zelf kiezen voor PostNL of DHL. Tegen een kleine meerprijs kunnen we in Nederland dus ook via PostNL verzenden. Tijdens het bestellen kunt u aangeven of u dat wilt. PostNL is voor ons wel wat duurder, vandaar dat we die extra kosten moeten doorberekenen. 
In België verzenden we altijd met PostNL. Naar andere Europese landen verzenden we met een, op dat moment, beschikbare koerier. Dat kan wisselen per bestelling en per land.

Verzenden naar een afhaalpunt
Als u dat wenst kunnen we uw pakket laten bezorgen bij een DHL of PostNL afhaalpunt. U kiest dan voor ander afleveradres tijdens het bestellen. Daar geeft u dan aan dat we het pakje naar een afhaaladres moeten bezorgen. Past uw bestelling door de brievenbus dan verzenden we altijd naar het huisadres. Wilt u naar een PostNL afhaalpunt dan moet u dat bij het kopje "Kies uw bezorgdienst" aangeven. Voor PostNL rekenen we een kleine meerprijs.


Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?
We verzenden doorgaans uw bestelling dezelfde werkdag. Bestellingen vlak voor of in het weekend, worden op maandag verzonden. Mocht er onverhoopt iets tussen komen dan nemen we uiteraard contact met u op. 97% van onze bestellingen wordt binnen 1 werkdag bezorgd, indien besteld voor 15:00 uur.
In periodes van grote drukte bij de koeriersdiensten, zoals door bepaalde overheidsmaatregelen of tijdens feestdagen, kan de levertijd iets langer zijn.
Als u kiest voor de betaaloptie "vooraf overmaken", verzenden we uw bestelling zodra de betaling bij ons binnen is.

Verzendkosten
Bij bestellingen tot €35,- slechts €3,95 verzend- en orderkosten naar een adres in Nederland. Naar België zijn de verzendkosten €4,95. Boven de €35 gratis verzending in Nederland en België.
Bij bezorging op een adres buiten Nederland of België maar in Europa, zijn de verzendkosten meestal €18,95. Gratis verzending naar andere landen dan Nederland & België vanaf €195,-. Tijdens het bestellen kunt u het land van bestemming invullen, u ziet dan direct de verzendkosten naar dat land. De levertijd naar andere landen kan wel langer zijn.


Achteraf betalen?
Dat kan. We hebben sinds juni 2022 een achteraf betaalmethode: Klarna. Deze methode is redelijk prijzig en we willen graag onze producten zo scherp mogelijk geprijsd houden. Vandaar dat we voor deze betaalmethode de kosten doorberekenen.

Hergebruik verpakkingsmaterialen
We krijgen als BeriVita veel pakketten, uit binnen- en buitenland. Vaak verpakt in dozen met of zonder beschermingsmaterialen. We vinden het zonde om de binnengekomen verpakkingen af te laten voeren met het oud papier of plastic afval. Hergebruik is altijd beter. Vandaar dat we zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen opnieuw gebruiken bij het verzenden van onze pakketten. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor verzenddozen en beschermingsmaterialen, zoals bubbeltjes folie.

Speciale bestellingen
Soms worden artikelen speciaal besteld, dit staat dan altijd aangegeven bij dat product. Bij speciale bestellingen wordt de gehele bestelling verzonden zodra alles compleet is. De levertijd van speciale bestellingen is over het algemeen 14-21 dagen.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008