Kamfer Olie - Etherische OlieBezig met laden...
Kamfer Olie 100% 10ml - Etherische Olie - Camphor Oil
(0)
Heerlijke, pure Kamfer etherische olie gemaakt van de Cinnamomum Camphora​. Deze etherische olie zit in een handige druppelfles van glas. Zuivere kamfer olie essentiële olie, zonder toevoegingen: Puur
€ 5,95
Prijs per druppelfles
Kamfer Olie 100% 50ml - Etherische Olie- Camphor Oil
(0)
Kamfer, Cinnamomum Camphora​, etherische olie puur, in grote aluminium fles, canister, met garantiesluiting. Zuivere essentiële Kamfer Olie, zonder toevoegingen. Inhoud 50ml.
€ 14,95
Prijs per canister
Aroma Diffuser met Afstandsbediening - Ultrasone Vernevelaar voor Etherische Olie - 500ml
(2)
Aroma diffuser met afstandsbediening voor etherische olie. Deze diffuser maakt, een fijne mist, nevel waarmee de geur en de positieve werking van etherische olie door de ruimte wordt verdampt.
€ 31,90
Prijs per stuk

Kamfer Olie 100% Puur

Cinnamomum Camphora​ etherische olie

 

Geur: fris,mint, kamfer

Extractiemethode: stoomdestillatie van houtsnippers

Onze Witte Kamfer Olie is afkomstig van de Kamferboom, deze groeit in Azië en is een soort laurierboom. De naam Kamfer is mogelijk afkomstig van het woord krijt, door de witte kleur van pure kamfer kristallen. De geur van Kamfer wordt vaak als zeer aangenaam ervaren. De geur van Kamfer olie zou stimulerend werken voor de geest en wordt gebruikt als desinfectie en tegen motten.


BeriVita.com staat al sinds 2010 voor eerlijke natuurproducten, geen dure verpakkingen, reclame of chemische bewerkingen: We gaan voor puur, zuiver & simpel: Direct uit de natuur, in de fles & op de post!


✓ 100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
✓ Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
✓ Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Achteraf betalen met Klarna
✓ Veilig en vertrouwd, sinds 2008