Bezig met laden...
Groene Kleipoeder 100% Zuiver 200gr - Illiet

Groene Kleipoeder 100% Zuiver 200gr - Illiet

Franse, groene kleipoeder is prima als masker te gebruiken voor gezicht en lichaam. Dit kleipoeder is 100% natuurlijk. Reinigt de huid op een milde manier. Perfect voor een...

7,95

10%
Groene Kleipoeder 100% Zuiver 3x200gr - Illiet

Groene Kleipoeder 100% Zuiver 3x200gr - Illiet

Groene kleipoeder zuiver en puur, in 3x200gr zakken. Groene klei poeder is prima als masker voor gezicht en lichaam. Reinigt de huid en is ideaal bij een vette en onzuivere huid.

23,85

21,50

Groene Kleipoeder 

Groene kleipoeder is 100% zuiver en natuurlijk fijngemalen poeder, in een mooie pot van 100gr met schroefdeksel. Franse Groene klei poeder bestaat volledig uit Illiet, ook wel Illite genoemd. De naam Illiet komt van de Amerikaanse staat Illinois, waar het mineraal voor het eerst werd beschreven. 
Groene kleipoeder is erg fijn van structuur en lichtgroen van kleur.
Dit klei poeder is afkomstig van de Franse streek: Auvergne. Dit vulkanische lichtgroene poeder is rijk aan mineralen en ondersteund het herstellend vermogen van de huid. Verder is een masker of pakking met Groene Klei een zeer sterke reiniger van de huid.

Een bijzondere eigenschap van Groene Klei poeder is dat dit natuurlijke poeder goed olie absorbeert, ook uit verstopte poriën. Hierdoor is dit poeder zeer geschikt voor een vette en onzuivere huid en minder geschikt als u een droge tot zeer droge huid heeft.
Natuurlijk Groene Klei poeder bevat geen chemische toevoegingen, zoals parfum of kleurstoffen. Gebruik van een masker of lichaamspakking met Groene Klei zuivert en reinigt de huid op milde wijze. De mineralen in Groene klei poeder zouden gif- en afvalstoffen opnemen van de huid. Hierdoor zuivert Groene Klei poeder uw huid op milde wijze en is dit natuurlijke poeder zeer geschikt bij puistjes en mee-eters.
Groene Klei poeder is prima geschikt voor een gezichtsmasker en lichaamspakking.


 

Puur Groene Kleipoeder kopen en bestellen is veilig en eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland en België. Verzending per pakketpost.


De waardering van www.berivita.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1820 reviews.
© 2008-2021 - BeriVita.com is een onderdeel van de Nederlandse Bereidingsapotheek.