Sinaasappelschil Poeder 100% PuurBezig met laden...
Sinaasappelschil Poeder 100% Zuiver 100gr - Orange Peel Powder
Sinaasappelschil Poeder 100% Zuiver 100gr - Orange Peel Powder
(0)
€ 4,95
Prijs per 100gr
Sinaasappelschil Poeder 100% Zuiver 1kg - Orange Peel Powder
Sinaasappelschil Poeder 100% Zuiver 1kg - Orange Peel Powder
(0)
€ 24,95
Prijs per kg
Sinaasappelolie 100% 10ml - Etherische Olie - Orange Oil
Sinaasappelolie 100% 10ml - Etherische Olie - Orange Oil
(0)
€ 5,95
Prijs per druppelfles

Sinaasappelschil Poeder 100% 

Sinaasappelschil poeder is een fijngemalen, 100% natuurlijk poeder. Sinaasappelschil poeder, ook wel Orange Peel Powder genoemd. Sinaasappelschil poeder is verpakt in een hersluitbare, eco-vriendelijke pouch verpakking.
 

Wat is Sinaasappelschil poeder

Sinaasappelschil poeder wordt gemaakt van de schil van de sinaasappel, een vrucht van de sinaasappelboom, de Citrus aurantium. Deze boom komt van oorsprong uit China. Iedereen kent de vruchten: Sinaasappels. Van de schil van deze sinaasappels wordt sinaasappelschil poeder gemaakt. De buitenschil van de sinaasappel wordt zeer dun gesneden, zonder wit velletje. Dit wordt ook wel 'Zeste' genoemd. Vervolgens wordt deze buitenschil gedroogd en zeer fijngemalen: Sinaasappelschil poeder

 

Eigenschappen Sinaasappelschil Poeder

Het is jammer dat veel mensen sinaasappelschillen weggooien. Sinaasappelschillen worden gezien als afval maar de schil zit vol met vitamine C en E, twee sterke antioxidanten. Daarnaast bevatten sinaasappelschillen citroenzuur en magnesium, beide vaak gebruikt om de huid gezond te houden. Sinaasappelschil poeder kan geschikt zijn voor het verwijderen van kleine vlekjes, dode huidcellen en helpen om puistjes, mee-eters te voorkomen. 


Puur Sinaasappelschil poeder kopen, bestellen of retourneren is veilig en eenvoudig via BeriVita.com. Bestellingen boven €20,-: Altijd gratis verzending in Nederland en België.

De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


Daarom BeriVita.com

Daarom BeriVita.com

 100% natuurlijke en pure producten, vrijwel alles 100% plantaardig

✓ Zonder parabenen, geen chemische toevoegingen

 Respect voor mens, dier en natuur. 100% Proefdiervrij

 Tot 14 dagen eenvoudig retourneren

 Uitstekende klantenservice

 Makkelijk bestellen, zonder account

 Veilig en vertrouwd, sinds 2008