African Black Soap - Afrikaanse Zwa

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Aleppo Zeep 20% Laurierbesolie - Sa

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Algenzeep - Chlorella en Kelp

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Marokkaanse Zwarte Zeep - Olijfzeep

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Marseille Zeep - 72% Olijfolie

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Havermout - Aloë Vera Natuurlijke S

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Honing - Havermout Natuurlijke Scru

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Tea Tree Olie - Shea Butter Natuurl

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Neemolie - Shea Butter Natuurlijke

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Eucalyptus Olie - Shea Butter Natuu

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Zeephouders - Zepen bewaren

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Daarom Natuurlijke Zepen

"geweldig, superfijne natuurlijke zeep, huid voelt veel beter"

Wellicht heeft u zich weleens afgevraagd, waar de hoekige harde blokken zeep van 'vroeger' zijn gebleven?


Wandelt u maar eens een willekeurige drogist binnen, hier is onmiddellijk de macht van marketing & reclame te zien: Fles aan fles met douchegel, wasgel, badshampoo en handzeep staan u aan te staren. Vaak met zeer mooie namen als "Sensual shower", "Shanti moments" of een simpel "Zero". Bomvol met chemische hulpstoffen zoals parfum, parabenen en kleurstoffen. Wist u dat u gemiddeld zo'n 500 chemische stoffen per dag op u lichaam aanbrengt? Alles is zo gefabriceerd, dat het product makkelijk in gebruik is & mooi staat in het winkelschap maar of het zo goed is voor uw huid.....

Natuulijke middelen, zonder opsmuk, puur en simpel, zoals natuurlijke zeeptabletten, zijn minder talrijk. Vaak goed verstopt, in het onderste schap, van de winkel. Dit heeft een reden: Reclame, marketing en 'ontwikkeling' zijn gefocust op vloeibare zeep, deze wordt, volgens ingewikkelde, chemische processen, geproduceerd, uiteraard met een berg aan toevoegingen. Inderdaad, dit lijkt op het verschijnsel zoals we dat zien bij de standaard, chemische huid 'verzorging': ingewikkelde productie, veel reclame gecombineerd met een fraaie verpakking, die meestal duurder is dan de vloeibare zeep zelf.

Voordeel natuurlijke zeep 

Onze natuurlijke zepen, zijn handgemaakt volgens traditionele recepten. Hiervoor worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van synthetische zepen, u weet wat u gebruikt. Het is verder goed om er rekening mee te houden dat producten die op de huid worden gebruikt ook via die zelfde huid, transdermaal, kunnen worden opgenomen. Huidverzorging met de goede producten, is dus belangrijk, het is immers het grootste orgaan van uw lichaam. Bijkomend voordeel is dat u van een vaste zeeptablet vaak minder gebruikt en deze langer mee gaat dan vloeibare zeep. Stukken vaste zeep zijn dus veel zuiniger in gebruik.

Natuurlijke zeep Berivita

Genoeg redenen voor ons om natuurlijke, vaste zeep in ons assortiment op te nemen en zoals we bij huidverzorging voor puur en simpel gaan, doen we dat ook met onze natuurlijke zeeptabletten: Simpel gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Het is wel even wennen een natuurlijke zeep of vaste zeep, dat klopt. Vloeibare zeep is wat makkelijker in gebruik maar dat weegt wat ons betreft niet op tegen de nadelen.

Natuurlijke Zepen kopen, bestellen of retourneren is veilig en eenvoudig via BeriVita.com. Bestellingen boven €20,-: Altijd gratis verzending in Nederland en België.


De waardering van www.berivita.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1834 reviews.
© 2008-2021 - BeriVita.com is een onderdeel van de Nederlandse Bereidingsapotheek.