Neem Olie - Etherische OlieBezig met laden...
Neemolie 100% Puur 10ml - Etherische Olie
(1)
Neem Etherische Olie uit de bladeren van de Azadirachta Indica. Etherische Neem olie in handige glazen druppelflacon. Essentiële Neemolie: Onverdund en zonder toevoegingen. Aangename geur.
€ 4,95
Prijs per druppelfles
Neemolie 100% Puur 50ml - Etherische Olie
(0)
Neem Etherische Olie uit de bladeren van de Azadirachta Indica. Etherische Neem olie in stevige aluminium canister. Essentiële Neemolie: Onverdund en zonder toevoegingen. Aangename geur.
€ 14,95
Prijs per canister
Korting -9%
Neemolie 100% Puur 100ml fles - Neem Olie voor Mens, Dier en Plant
(20)
Neemolie puur en koudgeperst. Neemolie, Azadirachta Indica oil, is een plantaardige, natuurlijke olie. Gebruikt bij huidproblemen van mens en dier. Bekend als natuurlijk bestrijdingsmiddel bij planten
€ 6,90 € 6,30
Prijs per fles

Etherische Neemolie

Azadirachta Indica Leaf Oil, Essential Neem Oil


Geur: Citrus, fris, bloemig
Extractiemethode: stoomdestillatie uit verse bladeren Azadirachta Indica
Herkomst: India

 

Wat is Etherische Neemolie

Etherische Neemolie, wordt gewonnen met hete waterdamp, stoomdestillatie, uit de verse bladeren van de Neemboom, Azadirachta Indica. Deze bladeren worden eerst gewassen en gedroogd.
LET OP: Deze Neemolie is een etherische olie van de bladeren, dit is een volledig andere olie dan onze koudgeperste Neemolie van de Neemzaden, uit de Neemvrucht. Die veelzijdige Neemolie wordt bij mens, dier en plant gebruikt, bij huidproblemen, tegen insecten en plantziekten. Alles over die pure Neemolie vindt hier>>

 

Neemboom

De Neemboom (spreek uit ‘niem’), Neem Tree, Margosaboom, Niembaum of Azadirachta indica is een boom van de mahoniefamilie Meliaceae. De boom is altijd groen en is ongeveer 15-20 meter hoog, soms, tot maximaal 45 meter. De Neemboom komt van oorsprong voor in Zuidoost Azië en door cultivering is de Neemboom nu ook te vinden in Afrika, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. De Neemboom is een heilige boom voor Hindoes en is zeer belangrijk in de Ayurvedische geneeskunde. Er wordt gebruikgemaakt van de bladeren, bast, pitten en wortels van de Neemboom, onder meer in de vorm van extracten, pure olie, poeder, tincturen en bladeren. De Neemboom zou meer dan honderd farmacologisch actieve stoffen bevatten, die mogelijk antiseptische, ontstekingsremmende, antidiabetische, antibacteriële en antimycotische effecten zouden hebben. De Neemboom wordt niet voor niets als ‘wonderboom’ gezien in grote delen van Azië.
In de bloei heeft de neemboom, kleine witte bloemetjes, die veel insecten aantrekken, o.a. bijen. Wanneer de bloemen zijn uitgebloeid komen er groene vruchten tevoorschijn, die lijken op olijven. In de vruchten zit 1 kern en een beetje, bleek vruchtvlees. De kern of pit is zeer rijk aan olie. Uit deze pitten/zaden wordt door koude persing onze Neemolie gewonnen. Alle Neemboom producten vindt u hier>>

 

Neembladeren

Neembladeren worden gebruikt in traditionele Indiase recepten maar uit Neem bladeren wordt ook etherische Neemolie gewonnen. Hele Neembladeren vindt u hier>>
Etherische Neemolie heeft een aangename, citrusachtige geur. De geur van essentiële Neemolie zou sterk werken tegen insecten zoals muggen.

BeriVita.com staat al sinds 2010 voor eerlijke natuurproducten, geen dure verpakkingen, reclame of chemische bewerkingen: We gaan voor puur, zuiver & simpel: Direct uit de natuur, in de fles & op de post!


✓ 100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
✓ Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
✓ Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Achteraf betalen met Klarna
✓ Veilig en vertrouwd, sinds 2008