Baobab Poeder 100% PuurBezig met laden...
Baobab Poeder 100% Zuiver 100gr
Baobab Poeder 100% Zuiver 100gr
(0)
€ 4,95
Prijs per 100gr
Baobab Poeder 100% Zuiver 1kg
Korting -10%
Baobab Poeder 100% Zuiver 1kg
(0)
€ 29,95 € 27,00
Prijs per kg
Baobab Olie Puur 50ml flacon
Baobab Olie Puur 50ml flacon
(4)
€ 6,95
Prijs per fles

Baobab Fruit Poeder 100% 

Zuiver Baobab fruit poeder is een fijngemalen poeder van Boabab bvruchten, afkomstig van de bekende Afrikaanse Baobab boom, Adensonia. Ons Baobab poeder is onbewerkt en zonder toevoegingen. Toegepast in vele traditionele recepten voor huidproducten.

Baobab of apenbroodboom, Adansonia is een geslacht van acht soorten dikstammige bomen uit droge, warme gebieden. Zes soorten stammen uit Madagaskar, één soort uit het vaste land van Afrika en één soort uit Australië. De bomen kunnen wel 500 tot 600 jaar oud worden en ruim 40 meter hoog. Ze hebben een uitzonderlijk grote stamomtrek, diameter van de Afrikaanse baobab tot 11 meter met een omtrek tot 34 meter. De boom slaat water op in de dikke stammen tijdens het natte seizoen om zo het droge seizoen te kunnen overleven.

Door zijn vorm lijkt het alsof de baobab boom op zijn kop staat. Volgens een legende van het San-volk is de boom voor straf door de goden uit de hemel op de aarde gegooid en op zijn kop terechtgekomen. Daardoor lijkt het alsof de wortels in de lucht steken en de kruin in de grond staat. De bomen kunnen erg oud worden. Afrikaanse olifanten eten de zachte bast van de Afrikaanse baobab. Onder meer bavianen en andere apen eten de vruchten. Daarom worden de bomen ook wel apenbroodboom genoemd. de boom staat ook wel bekend onder de namen ‘boab’, ‘boaboa’, ‘tabaldi’, ‘bottle tree’, ‘upside down tree’ en ‘monkey bread tree’. De Afrikaanse baobab boom heet Adansonia digitata.

Baobab vruchten worden geplukt, gedroogd en fijngemalen. In Afrika wordt Boabab fruit poeder gebruikt in allerlei traditionele recepten voor huidproducten en lichaamspakkingen.

► We hebben ook Baobab Olie in ons assortiment: Deze vindt u hierPuur Baobab poeder kopen, bestellen of retourneren is veilig en eenvoudig via BeriVita.com. Bestellingen boven €20,-: Altijd gratis verzending in Nederland en België.

De informatie op deze pagina over is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om onze producten te promoten als geneesmiddel, als diagnose mogelijkheid, om te genezen of om enige ziekte te voorkomen. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


Daarom BeriVita.com

Daarom BeriVita.com

 100% natuurlijke en pure producten, vrijwel alles 100% plantaardig

✓ Zonder parabenen, geen chemische toevoegingen

 Respect voor mens, dier en natuur. 100% Proefdiervrij

 Tot 14 dagen eenvoudig retourneren

 Uitstekende klantenservice

 Makkelijk bestellen, zonder account

 Veilig en vertrouwd, sinds 2008