gember olie ginger 20ml gember wortel certificaat berivita
gember olie ginger 20ml
gember wortel
certificaat berivita

Gember Olie 100% 20ml Pipetfles - Etherische Olie - Ginger Oil

Gember Olie in handige pipetfles 20ml. Gember Olie, ook wel Ginger Oil genoemd. Gewonnen uit de wortelstok van de gemberplant. Zuivere Gember essentiële olie: Puur.

Variant:
9,95
per Pipetfles
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 9,95
2 € 9,45 € 9,95 5% korting
3 € 9,20 € 9,95 7% korting
gember olie ginger 20ml
Gember Olie 100% 20ml Pipetfles - Etherische Olie - Ginger Oil
9,95
per Pipetfles
  • Krachtige Geur
  • Makkelijke Pipetfles 20ml
  • 100% Plantaardig

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Gember Olie 20ml Pipetfles

Zingiber officinale, Ginger Oil

 

  • Geur: warm, opwekkend en zacht kruidig
  • Extractiemethode: stoomdestillatie gedroogde en gemalen wortelstokken
  • Herkomst: India
 

Wat is Gember Olie

Gember Olie zuiver 20ml in handige pipetfles van glas. Makkelijk druppels Gember Olie afmeten, zuinig in gebruik en eenvoudig navulbaar. Onze Gember of Ginger Olie is een etherische olie die, door stoomdestillatie, wordt gewonnen uit gemalen worstelstokken van de Zingiber officinale roscoe, ook wel gemberplant. Van oorsprong komt de gemberplant waarschijnlijk uit China of India. Deze plant kan ongeveer 1 meter hoog worden en heeft smalle, lange bladeren. De gemberplant krijgt middelgrote, geelkleurige bloemen in de bloeitijd. De ondergrondse, lichtbruine wortel heeft een kurkachtig omhulsel en lijkt een beetje op een opgezwollen hand of voet. Deze wortel wordt gember of ginger genoemd. Gember is één van de meest geconsumeerde specerijen ter wereld. Familie van de Gemberplant is Kardemom, deze hebben we ook in ons assortiment deze vindt u hier>>
Gember olie wordt gebruikt voor een veelheid aan toepassingen. De geur van Gember Olie zou inspirerend werken en is daarom geliefd bij kunstenaars en schrijvers. Veder zou de gember geur energie geven en het afweersysteem versterken.
Bepaalde verbindingen in Gember, zoals gingerols, zouden het lichaam helpen om giftstoffen af te breken in organen en lymfeklieren, waardoor de ophoping van toxische stoffen en vocht in de lymfe zou verminderen.
Bij verdund gebruik op de huid zou gember de doorbloeding stimuleren, pijnstillend en ontstekingsremmend zijn. Daarom wordt gember vaak toegepast in massage olie bij spierpijn, vastzittende spieren of reumatische klachten.

 

Gemberolie op de huid

Gember huidolie of massage olie maken: los 10 tot 15 druppels Gember Olie op in 50ml neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.
 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden. Alle verspreiders van etherische oliën vindt u hier>>
 

In het bad 

Badolie: los 10 tot 15 druppels Gember olie op in een neutrale badolie, dat werkt als emulgator en voeg dit toe aan het badwater.

Gember olie, na aanbreken, best koel bewaren, in de koelkast.
Gember etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.
Bevat: Gember Olie 100%
Andere namen: Oleum Zingiberis, Ginger Oil, Gemberwortel Olie, Zingiber officinale Olie
CASnr: 8002-73-1
.

De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen.

Alles over etherische oliën

Alle informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën. 

Info

Alles over etherische oliën

Hier vindt u veel informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008