Kaolien Klei Poeder 100% Zuiver - Witte KleipoederBezig met laden...
Witte Klei Poeder 100% Zuiver 200gr - Kaolien
(0)
Kaolien of Franse witte kleipoeder is prima als masker voor gezicht en lichaam. Dit witte kleipoeder is 100% natuurlijk. Zuivert de huid op milde manier. Geschikt voor droge tot zeer droge huid.
€ 7,95
Prijs per 200gr
Korting -10%
Witte Klei Poeder 100% Zuiver 3x200gr - Kaolien
(0)
Witte kleipoeder, ook wel kaolien genoemd, 3x hersluitbare zakken van 200gr. Witte klei poeder is prima als masker te gebruiken voor gezicht en lichaam. Zuivert de huid en is ideaal voor de droge huid
€ 23,85 € 21,50
Prijs per 600gr

Witte, Kaolien Klei Poeder

Kaolien of Franse Witte klei poeder is 100% zuiver en natuurlijk, in mooie potten van 200gr met schroefdeksel. Franse Witte klei poeder bestaat volledig uit Kaolien. Witte Klei Poeder wordt ook wel chinaklei genoemd en dankt zijn naam aan de Chinese stad Gaoling. Kaolien, waaruit dit Witte Klei poeder uit bestaat, werd veel gebruikt in het wereldberoemde Chinese porselein. Witte klei is erg fijn van structuur en helder wit.

Een bijzondere eigenschap van Kaolien, Witte Klei poeder is dat dit natuurlijke poeder geen of zeer weinig olie absorbeert. Daarmee laat Witte Klei de natuurlijke beschermlaag van de huid, talg, met rust. Hierdoor is dit poeder zeer geschikt voor een droge tot zeer droge huid en minder geschikt als u een vette huid heeft.
Kaolien Witte Klei poeder bevat geen chemische toevoegingen, zoals parfum of kleurstoffen. Gebruik van een masker of lichaamspakking met Witte Klei zuivert en reinigt de huid op milde wijze. Een masker met Witte Klei zorgt voor een milde peeling van de huid.
De mineralen in Witte klei poeder zouden gif- en afvalstoffen opnemen van de huid. Hierdoor reinigt Witte Klei poeder uw huid op milde wijze. Verder zou de huid minder droog aanvoelen na gebruik van een masker met Witte Klei poeder
Witte Klei poeder is prima geschikt voor een gezichtsmasker en lichaamspakking.


Zuiver Kaolien Klei Poeder kopen en bestellen is veilig en eenvoudig. Bestellingen boven € 20,-: gratis verzending in Nederland en België. Verzending per pakketpost.


Daarom BeriVita.com

Daarom BeriVita.com

 100% natuurlijke en pure producten, vrijwel alles 100% plantaardig

✓ Zonder parabenen, geen chemische toevoegingen

 Respect voor mens, dier en natuur. 100% Proefdiervrij

 Tot 14 dagen eenvoudig retourneren

 Uitstekende klantenservice

 Makkelijk bestellen, zonder account

 Veilig en vertrouwd, sinds 2008