nootmuskaat olie nutmeg 10ml nootmuskaat vrucht certificaat berivita nootmuskaat indiase coconoot
nootmuskaat olie nutmeg 10ml
nootmuskaat vrucht
certificaat berivita
nootmuskaat indiase coconoot

Nootmuskaat Olie 100% 10ml - Etherische Olie - Nutmeg Oil

Heerlijke Nootmuskaat Olie gemaakt van de Myristica fragrans. Deze etherische olie zit in een handige druppelfles van glas. Zuivere Nootmuskaat essentiële olie, zonder toevoegingen: Puur

Variant:
5,95
per druppelfles
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 5,95
2 € 5,70 € 5,95 4% korting
3 € 5,45 € 5,95 8% korting
4 € 5,20 € 5,95 12% korting
nootmuskaat olie nutmeg 10ml
Nootmuskaat Olie 100% 10ml - Etherische Olie - Nutmeg Oil
5,95
per druppelfles
  • Krachtige Geur
  • Makkelijke Druppelfles
  • 100% Plantaardig

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Etherische Nootmuskaat Olie 10ml

Myristica fragrans, Nutmeg


Geur: zoet en kruidig
Extractiemethode: stoomdestillatie van zaden

 

Wat is Nootmuskaat Olie

Nootmuskaat is het zaad van de muskaatboom, Myristica fragrans, die met name groeit in tropische, regenachtige gebieden. De muskaatboom komt van oorsprong voor op de Molukken. Van de vruchten worden de bekende specerijen Nootmuskaat en Foelie gemaakt. Nootmuskaat is een zeer harde noot het poeder of schaafsel wordt veel gebruikt in de keuken en levensmiddelen industrie. De naam Nootmuskaat komt van de lichte muskus geur die nootmuskaat heeft. Nootmuskaat etherische olie wordt gemaakt door de zaden te malen. Vervolgens wordt met hete waterdamp de geurige etherische olie uit de gemalen zaden gewonnen.
De geur van etherische nootmuskaat olie zou een ontspannen en verwarmend effect hebben op de stemming.

 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u 
hier>>
 

In het bad 

Badolie: los maximaal 4 druppels nootmuskaat olie op in een neutrale badolie en voeg dit toe aan het badwater. 
 

Op de huid 

Huidolie: los enkele druppels nootmuskaat olie op in 50ml neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.

Nootmuskaat Olie is prima te combineren met andere etherische oliën zoals Citroen, Eucalyptus, Lavendel, Rozemarijn, Limoen, Geranium en Sinaasappel.


Nootmuskaat etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.

Bevat: Nutmeg Oil, Myristica fragrans, Nootmuskaat Olie 100% 
CASnr: 84082-68-8


De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen.

Alles over etherische oliën

Alle informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën. 

Info

Alles over etherische oliën

Hier vindt u veel informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Gratis verzending vanaf €35, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008