grapefruit grape 50ml grapefruit olie vruchten etherische olie aluminiumfles etherische olie 50ml canister certificaat berivita
grapefruit grape 50ml
grapefruit olie vruchten
etherische olie aluminiumfles
etherische olie 50ml canister
certificaat berivita

Grapefruit Olie 100% 50ml - Etherische Olie

Grapefruit etherische olie, van de Citrus paradisi. In grote aluminium canister met garantiesluiting. Zuivere Grapefruit essentiële olie, zonder toevoegingen. Krachtige citrusgeur.

Variant:
15,95
per canister
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 15,95
2 € 15,45 € 15,95 3% korting
3 € 15,20 € 15,95 4% korting
grapefruit grape 50ml
Grapefruit Olie 100% 50ml - Etherische Olie
15,95
per canister
  • Krachtige Geur
  • Voordelige Canister (zonder druppelaar)
  • 100% Plantaardig

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Grapefruit Etherische Olie 50ml 

Citrus paradisi

 

  • Geur: sinaasappel, kruidig, bitterzoet
  • Extractiemethode: stoomdestillatie van schillen
 

Wat is grapefruitolie

Grapefruit etherische olie wordt gewonnen uit de schillen van het fruit van de Citrus Paradisi, de grapefruit plant. Deze plant kan zo'n 5-6 meter hoog worden. Grapefruit is niet hetzelfde als pompelmoes. De grapefruit is een kruising tussen een sinaasappel en een pompelmoes. Vruchten van de grapefruit plant hebben een gele schil en het vruchtvlees kan wit tot roze zijn. Het aroma van etherische grapefruit olie doet denken aan die van zoete sinaasappelolie. De geur van etherische grapefruit olie wordt gebruikt om haar stimulerend effect en het zou verbetering van stofwisseling en vetverbranding geven.
 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u 
hier>>
 

In het bad 

Badolie: los 10 tot 15 druppels grapefruit olie op in een neutrale badolie en voeg dit toe aan het badwater. 
 

Op de huid 

Huidolie: los 10 tot 15 druppels grapefruit olie op in 50ml neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.

Grapefruit olie is prima te combineren met andere etherische olie zoals Citroen, Palmarosa, Bergamot, Rozemarijn, Lavendel en Geranium.


Grapefruit Etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.
Bevat: Oleum grapefruit, Grapefruit Olie 100%
CASnr: 8016-20-4.


De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen.

Alles over etherische oliën

Alle informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën. 

Info

Alles over etherische oliën

Hier vindt u veel informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Vanaf €35 verzending = GRATIS, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008