Ylang Ylang Olie 100% 50ml - Etherische Olie

ylang ylang olie 50ml ylang ylang bloem etherische olie aluminiumfles etherische olie 50ml canister certificaat berivita
ylang ylang olie 50ml ylang ylang bloem etherische olie aluminiumfles etherische olie 50ml canister certificaat berivita
Ylang Ylang Olie 100% 50ml - Etherische Olie
0 Reviews | Review toevoegen
Ylang Ylang etherische olie, van de Uona odorantissima. Grote aluminium fles met garantiesluiting. Zuivere essentiële Ylang Ylang olie, zonder toevoegingen. Puur. Heerlijke, bloemige geur.

Verzendkosten

€ 3,95

Levertijd

Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden

€ 14,95
Prijs per canister

Op voorraad :

Variatie: Ylang Ylang Olie 100% 50ml - Etherische Olie
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product of over het bestellen?

Mail ons uw vraag

Ylang Ylang Etherische Olie 

Uona odorantissima


Geur: sterk, zoet en bloemig
Extractiemethode: stoomdestillatie van gele, bloeiende bloemen

 

Wat is Ylang Ylang olie

Ylang Ylang Olie wordt gewonnen van de bloeiende, gele bloemen van de Canaga odorata boom. Deze boom komt van oorsprong voor in Oost-Azië en heeft gele, geurige bloemen. Extracten van deze bloemen zijn reeds zeer lang bekend om het gebruik in parfums en cosmetische producten. Daarom wordt deze boom ook wel de parfumboom genoemd.
De naam Ylang Ylang is een naam die de lokale bevolking aan de boom en bloemen heeft gegeven en dit betekent ongeveer "wildernis". Vaak wordt gezegd dat Ylang Ylang 'Bloem der Bloemen' betekent, dat is echter een misvatting.
Ylang Ylang Etherische Olie zou een gevoel van geborgenheid en vertrouwen geven. Verder zou de geur van Ylang Ylang olie bijdragen aan een rustige en harmonische sfeer. Ylang Ylang olie is prima geschikt om te gebruiken bij meditatie. Ylang Ylang olie wordt ook veel gebruikt in haarverzorgingsproducten, het zou broos en snel afbrekend haar helpen herstellen.
In combinatie met Patchouli olie, zou Ylang Ylang een zinnenprikkelend effect hebben.
 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u 
hier>>
 

In het bad 

Badolie: los 10 tot 15 druppels Ylang Ylang olie op in een neutrale badolie en voeg dit toe aan het badwater. 
 

Op de huid 

Massage-olie: los 10 tot 15 druppels Ylang Ylang op in 50ml neutrale huid- of massageolie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.
 

In het haar

5-10 druppels Ylang Ylang toevoegen aan 50ml reguliere shampoo of een pure haarolie, pure haaroliën vindt u hier>>


Ylang Ylang Olie is prima te combineren met: BergamotCitroen, Geranium, Lavendel, Patchouli, Jasmijn en Sinaasappel.

Ylang Ylang etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.

Bevat: Ylang Ylang Olie 100%
Andere namen:  Oleum Anonae, Cananga Olie, Uona odorantissima
CASnr: 83863-30-3

→ Informatie Etherische Oliën
De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, microplastics en chemische toevoegingen
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008