Puimsteen 3st Zwart - Eelt - Pumice Stone

0 Beoordelingen
zwarte puimsteen zwarte puimsteen zwarte puimsteen

Puimstenen voor het verwijderen van eelt. Blokken zwarte puimsteen met ophangkoordje. Door het ruwe oppervlak verwijdert de puimsteen dode huidcellen, eelt en likdoorns. Handige ovale vorm.

14,85 incl. btw
12,65
Prijs per 3x blokken
Op voorraad
Verzendkosten € 3,95
Levertijd Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Productvarianten: Puimsteen 3st Zwart - Eelt - Pumice Stone
zwarte puimsteen
puimsteen eelt kopen
puimstenen eelt bestellen
Meer bestellen = Extra korting!
Aantal Prijs per 3x blokken
1
€ 14,85 € 12,65
2
€ 14,85 € 12,35
3
€ 14,85 € 12,10
Heeft u een vraag over dit product of over het bestellen?

Mail ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Zwarte Puimstenen 3st

Puimsteen voor het verwijderen van eelt, dode huidcellen en zelfs likdoorns. Voordeelverpakking met 3 stuks. Deze puimsteen is makkelijk in gebruik met een handig ophangkoordje. Om hygiënisch reden verpakt in een dun laagje folie. Zwarte puimsteen is wat ruwer met grotere gaten, dan de witte puimsteen. Witte puimsteen vindt u hier>>
 

Wat is Puimsteen

Puimsteen is een ruw materiaal dat ontstaat wanneer hete lava mengt met water. Door het samen komen van water en lava ontstaan er allerlei kleine holtes in het gesteente, door opborrelende gassen. Nadat de lava is afgekoeld en de gassen zijn verdwenen is er een poreuze steen ontstaan: Puimsteen. Deze steen is geschikt voor het verwijderen van droge huid en eelt. Doordat puimsteen ruw is, schuurt de steen de huid glad. 

 

Toepassingen Puimsteen

Puimsteen wordt toegepast op gedeeltes van de huid, die ruw, hard zijn geworden door een ophoping van eelt. Dat is vaak het geval op de voeten, hielen en elleboog. Likdoorns zijn ook vaak knobbels van eelt, dus daar kan ook puimsteen tegen worden gebruikt.
 

Gebruik van Puimsteen

U kunt het beste de huid eerst wat zachter maken door deze te laten weken in warm water. Bij gebruik op de voeten kunt u deze eerst in een voetenbadje doen, bij andere lichaamsdelen kunt u het beste de puimsteen gebruiken tijdens het douchen of na een bad. 
Maak de puimsteen nat met warm water, hierdoor zal deze makkelijker over de huid glijden. Wrijf daarna zachtjes met de natte steen, in cirkelvormige bewegingen, over de eeltplekken. Oefen niet teveel druk uit. Maak eventueel de steen tussendoor weer vochtig. Blijf doorgaan tot de eelt vrijwel is verdwenen. 
Bij langer gebruik wordt de puimsteen wat zachter en gladder, dan kan deze ook worden gebruikt op de meer gevoelige huid zoals de onder de tenen.

 

Puimsteen en kleding

Puimsteen wordt gebruikt om bepaalde stoffen oud en versleten te maken, zoals spijkerbroeken. Verder kan er me puimsteen haartjes en pluisjes worden verwijderd van stoffen en kleding. Wrijf daarvoor voorzichtig met de puimsteen over de pluisjes of haren en gebruik daarna eventueel een kledingroller om ze van de stof af te halen.

 

Andere tips met Puimsteen

Puimsteen kan ook worden gebruikt als een geursteen voor etherische olie. Hiervoor kunt u een stuk puimsteen, voorzichtig, aan brokken slaan. Dan een brok puimsteen in een bakje leggen en daar etherische olie op druppelen. De geur zal zich langzaam door de ruimte verspreiden.
Brokken Puimsteen worden ook gebruikt in plantenpotten. Puimsteen houdt dan water vast en geeft dat langzaam af, zodat de plant minder snel last krijgt van droogte.
Puimsteen wordt verder gebruikt om verf of inkt van handen te verwijderen.


Puimsteen is 100% natuurlijk en bevat geen parabenen, SLS/SLES, minerale oliën, paraffine, vaseline, petrolatum, siliconen, propyleenglycol of genetisch gemodificeerde plantextracten.

Afmetingen circa: Lengte 98mm, breedte 74mm, hoogte 40mm
Gewicht: Ongeveer 3x130gr
Kleur: Puimsteen is bruinachtig tot zwart. De kleur kan een beetje variëren.

Uitsluitend uitwendig gebruiken

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Staat: nieuw

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@berivita.com

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Puimsteen 3st Zwart - Eelt - Pumice Stone
Laat een review achter
Versturen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008