bijbelse olie mirre wierook hysop etherische olie set mirre olie pipetfles 10ml hysop olie hysop olie 10ml wierook francinsense olie Bijbel olie drie wijzen certificaat berivita
bijbelse olie mirre wierook hysop etherische olie set
mirre olie pipetfles 10ml
hysop olie
hysop olie 10ml
wierook francinsense olie
Bijbel olie
drie wijzen
certificaat berivita

Bijbelse Olie 3x10ml Etherische Olie Set - Wierook 10ml, Mirre Olie 10ml en Hysop Olie 10ml - Essentiële Olie Set

Bijbelse geuren zuivere etherische oliën set. Op veel plekken in de Bijbel wordt gesproken over etherische oliën. Deze set etherische oliën uit de Bijbel bevat 3x10ml van Mirre, Wierook en Hysop.

Variant:
19,95
per 3x10ml Druppelfles
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 19,95
2 € 19,45 € 19,95 2% korting
3 € 18,95 € 19,95 5% korting
bijbelse olie mirre wierook hysop etherische olie set
Bijbelse Olie 3x10ml Etherische Olie Set - Wierook 10ml, Mirre Olie 10ml en Hysop Olie 10ml - Essentiële Olie Set
19,95
per 3x10ml Druppelfles
  • Krachtige Geur
  • Voordeelset
  • 100% Plantaardig

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Bijbelse Etherische Oliën 

Op veel plaatsen in de Bijbel wordt gesproken over bepaalde geuren en zalven en oliën. In deze set hebben we 3 van de genoemde oliën bij elkaar gebracht. Deze oliën zijn Mirre Olie, Wierook Olie en Hysop Olie.
Met deze set, bestaande uit 3 flesjes met daarin 10ml etherische olie, kunt u eenvoudig zelf combineren en uw persoonlijke geurmengsel maken. 
Onze krachtige etherische oliën zijn altijd 100% zuiver & puur. Zonder toevoegingen.
 

Mirre Olie Pipetfles 10ml

Mirre is een van de belangrijkste ingrediënten in de heilige zalfolie van Mozes en werd hoog aangeschreven door Bijbelse figuren zoals David en Salomo. (Spreuken 7:17) en verder in tijdens de kerstperiode zeer bekend: Mattheus 2, vers 11: En in het huis gekomen zijnde, vonden zij het Kindeken met Maria, Zijn moeder, en nedervallende hebben zij Hetzelve aangebeden; en hun schatten opengedaan hebbende, brachten zij Hem geschenken: goud en wierook, en mirre. 
Mirre of Myrrhe is de hars van verschillende struiken of bomen, die vooral in Ethiopië en Somalië in het wild groeien. Etherische Mirre Olie of Myrrh Oil wordt uit deze hars gewonnen door stoomdestillatie. MIrre olie is een donkere, stroperige etherische olie, die een kruidige en zoete geur heeft.
In de traditionele Chinese geneeskunde wordt mirre olie gebruikt bij allerlei aandoeningen. Vaak wordt Mirre olie in een verdamper ook gebruikt als een belangrijke insectenbestrijder en wordt het toegepast bij meditatie en allerlei religieuze rituelen. 
Mirre olie wordt gebruikt voor een veelheid aan andere toepassingen. Het zou antiseptische eigenschappen hebben en daardoor heilzaam zijn bij wonden. Veel gebruikt bij diverse ontstekingen en infecties. Vaak toegepast, met verdamping, bij gebed en meditatie. Mirre olie is een stroperige olie, vandaar dat we deze in pipetfles verpakken.

 

Wierook

Het Hebreeuwse woord voor Wierook, levonah, wordt zo'n 20 keer gebruikt in de Bijbel, waardoor het een van de meest genoemde artikelen in de Heilige Schrift is. Bijvoorbeeld Hooglied 3, vers 5 en 6: Ik bezweer u, gij dochteren van Jeruzalem! die bij de reeën of bij de hinden des velds zijt, dat gij de liefde niet opwekt, noch wakker maakt, totdat het haar luste! 6 Wie is zij, die daar opkomt uit de woestijn, als rookpilaren, berookt met mirre en wierook, en met allerlei poeder des kruideniers?
Etherische Wierook Olie wordt gemaakt uit hars van de Boswellia Carterii boom ook wel Boswellia sacra of Boswellia Glabra genoemd. Deze kleine bomen hebben dikke takken en weinig bladoppervlak. Boswellia bomen komen met name voor in droge, vaak koude, bergstreken.
Wierook afkomstig van de Boswellia carterii wordt Arabische of Afrikaanse Olibanum, Wierook of Frankincense Olie genoemd.
Uit de oudheid, tot 7000 jaar geleden, en bij allerlei rituele handelingen, onder andere in de Katholieke Kerk, is het gebruik van wierook zeer bekend. Verder wordt wierook olie gebruikt bij balsemen. Wierook hars was vroeger zeer kostbaar en erg populair.
Wierook olie zou rustgevend en antiseptisch werken en ook slijmoplossend zijn. De geur van Wierook of Frankincense olie wordt vaak gebruikt bij het mediteren om het rustgevende effect. Prikkelbaarheid, ongeduld en rusteloosheid zouden met de geur van Wierook worden verlicht.


Hysop

Bijbelse verwijzingen naar Hysop of Hyssop geven aan dat Hysop waarschijnlijk werd gebruikt in zuiverende en reinigende gebruiken en rituelen. Bijvoorbeeld: Johannes 19/28: Hierna Jezus, wetende, dat nu alles volbracht was, opdat de Schrift zou vervuld worden, zeide: Mij dorst. 29 Daar stond dan een vat vol ediks, en zij vulden een spons met edik, en omlegden ze met hysop, en brachten ze aan Zijn mond. 30 Toen Jezus dan den edik genomen had, zeide Hij: Het is volbracht! En het hoofd buigende, gaf den geest. Psalm 51, vers 9: Ontzondig mij met hysop, en ik zal rein zijn; was mij, en ik zal witter zijn dan sneeuw.
Hysop etherische olie wordt gewonnen met hete waterdamp, stoomdestillatie, uit de bloemen van een mooie heesterachtige plant, de hyssopus offcinalis. Hysop is een bekend kruid dat in de oudheid al veelvuldig werd gebruikt. Vaak wordt hysop gezien als teken van onschuld, vandaar ook het gebruik bij het dopen van gelovigen. Hysop olie is een dunne, bleke etherische, essentiële olie. Hysop etherische olie zou bij verdamping versterking van de concentratie geven en ontspannend werken bij geestelijke spanningen. Verder wordt geclaimd dat Hysop hoestklachten zou verlichten.

 

Verdamping

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u 
hier>>
 

In het bad 

Badolie: los 5 tot 10 druppels van de etherische olie op in een neutrale badolie en voeg dit toe aan het badwater. 
 

Op de huid 

Massage-olie: los 5 tot 10 druppels etherische olie op in 50ml neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.

De etherische oliën in deze set zijn bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.
Kijk voor meer info over de betreffende etherische olie bij de productgegevens van deze etherische olie.

Alles over etherische oliën

Alle informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën. 

Info

Alles over etherische oliën

Hier vindt u veel informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier

Alles over etherische oliën

Alle informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier

Alles over etherische oliën

Hier vindt u veel informatie over etherische oliën. Gebruik, werking, toepassingen en veiligheid van etherische oliën.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle beoordelingen van onze klanten

5,0
op basis van 1 beoordelingen
1
0
0
0
0

Nar

Heerlijke, heilige geuren!

✓ 100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
✓ Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
✓ Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Vanaf €35 verzending = GRATIS, anders €3,95
✓ Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
✓ Veilig en vertrouwd, sinds 2008