bloemen zalf shea butter bloemen geurzalf Certificaat
bloemen zalf shea butter
bloemen geurzalf
Certificaat

Bloemen Zalf 50ml - Jasmijnolie en Geraniumolie

Bloemen zalf met pure Shea Butter en zuivere jasmijnolie en geraniumolie. Rustig in te masseren op uw huid. Hierdoor komen de effecten en bloemen geur van de zuivere etherische olie vrij.

Variant:
6,95
per blik
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 6,95
2 € 6,45 € 6,95 7% korting
3 € 6,20 € 6,95 10% korting
4 € 5,95 € 6,95 14% korting
bloemen zalf shea butter
Bloemen Zalf 50ml - Jasmijnolie en Geraniumolie
6,95
per blik
  • Heerlijke Bloemen Geur
  • 100% Plantaardig
  • Voedt en hydrateert

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Bloemen Geurzalf 

Bloemen Shea Butterongeraffineerd en puur, 50ml in een mooi blik met schroefdeksel. Deze mix van Shea Butter en heerlijke, etherische olie van de bloemen van Jasmijn en Geranium. Deze geurige zalf is prima om te masseren op de huid, zoals de slapen of op de borstkas. Zuinig in gebruik.
Door de aanwezige geuren kan deze zalf invloed hebben op onze psychische en lichamelijke gesteldheid, hierop is bijvoorbeeld de aromatherapie gebaseerd. De geuren zouden op die manier, via de hersenen, onze stemming kunnen beïnvloeden.

 

Jasmijnolie is een veel gebruikt ingrediënt in dure parfums en cosmetische producten vanwege haar heerlijke, krachtige en toch warme bloemige geur. Jasmijn Olie wordt gewonnen met hete waterdamp, stoomdestillatie, uit verse bloemen van de Arabische Jasmijn, Jasminum Sambac. De geur van Jasmijn blijft lang hangen verder zou de geur van Jasmijn Olie rustgevend zijn en angsten verminderen.
 

Geraniumolie wordt gewonnen uit geranium bloemen. De Rozengeraniumpelargonium graveolens, is een soort geranium, ook wel Ooievaarsbek genoemd. Deze soort is een struik die ongeveer één meter hoog wordt. Er zijn honderden soorten geranium, de meeste komen oorspronkelijk uit zuidelijk Afrika. Tegenwoordig worden ze in veel landen gecultiveerd en zijn ze erg bekend als kamer- en tuinplant.
Etherische olie uit deze rozengeranium ruikt sterk naar rozen, gesteld wordt dat dat zelfs sterker is dan echte rozen. Om deze reden wordt deze olie veel gebruikt in parfums. De geur van etherische geranium olie zou een ontspannend effect hebben.

 

Shea Butter komt uit de noot van de Afrikaanse Vitellaria paradoxa, of te wel de Shea butterboom. Deze boom komt van oorsprong uit centraal Afrika en kan uiteindelijk 100 jaar oud worden. Deze 15 meter hoge boom geeft pas na zo’n 20 jaar noten. De pitten van deze noten worden gestampt en daarna met heet water opgeklopt. Bij het afkoelen komt dan een ivoorkleurige massa vrij: Shea butter. Het bijzondere aan deze Shea butter zijn de zogenaamde niet-verzeepbare bestanddelen Hierdoor wordt de Shea butter erg goed verdragen door de huid. Om deze reden wordt Shea Butter in Afrika al eeuwenlang gebruikt ter bescherming en verzorging van de huid.
 

Gebruik
Rustig en langzaam masseren op de plek van voorkeur. Het effect van de speciaal geselecteerde etherische oliën wordt ondersteund door een zachte, ronddraaiende massage.


Uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik.
Bevat : Shea Butter 99%, Jasmijnolie 0,5%, Geraniumolie 0,5%

Sommige bestanddelen in deze mix met etherische olie hebben een allergene werking. Vrijwel alle etherische oliën bevatten van nature allergenen: Chemische verbindingen die een allergische reactie op de huid kunnen veroorzaken, voorbeelden daarvan zijn limonene, linalool en andere. Een allergische reactie vindt niet bij iedereen plaats en soms pas na jaren gebruik. Een allergische reactie uit zich meestal als een (huid-) irritatie, vaak al bij een lage dosering. Helaas is een allergische reactie nooit helemaal uit te sluiten, maar verstandig gebruik van etherische olie beperkt  het risico. Probeer altijd eerst op een klein gedeelte van een stukje, onopvallende huid uit. Houdt altijd rekening met een mogelijke allergische reactie: Neem bij twijfel contact op met een (huis-) arts.

Alles over Shea Butter

Hier vindt u veel informatie over Shea Butter. Gebruik op huid en haren, werking, toepassingen en eigenschappen van Shea Butter. Daarnaast info over de verschillende soorten Shea Butter en FAQ over Shea Butter.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Vanaf €35 verzending = GRATIS, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008