puimsteen eelt kopen puimsteen eelt puimsteen eelt kopen puimsteen detail certificaat puimsteen
puimsteen eelt kopen
puimsteen eelt
puimsteen eelt kopen
puimsteen detail
certificaat puimsteen

Puimsteen 1st Wit - Eelt - Pumice Stone

Puimsteen voor het verwijderen van eelt. Handig blok witte puimsteen met ophangkoordje. Door het ruwe oppervlak verwijdert de puimsteen dode huidcellen, eelt en likdoorns. Makkelijke ovale vorm.

Variant:
4,95
per blok
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 4,95
2 € 4,65 € 4,95 6% korting
3 € 4,22 € 4,95 14% korting
puimsteen eelt kopen
Puimsteen 1st Wit - Eelt - Pumice Stone
4,95
per blok

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Witte Puimsteen 

Puimsteen voor het verwijderen van eelt, dode huidcellen en zelfs likdoorns. Deze puimsteen is makkelijk in gebruik met een handig ophangkoordje. Om hygiënisch reden verpakt in een dun laagje folie. Witte puimsteen is gladder en minder ruw dan de zwarte puimsteen. Zwarte puimsteen vindt u hier>>
 

Wat is Puimsteen

Puimsteen is een ruw materiaal dat ontstaat wanneer hete lava mengt met water. Door het samen komen van water en lava ontstaan er allerlei kleine holtes in het gesteente, door opborrelende gassen. Nadat de lava is afgekoeld en de gassen zijn verdwenen is er een poreuze steen ontstaan: Puimsteen. Deze steen is geschikt voor het verwijderen van droge huid en eelt. Doordat puimsteen ruw is, schuurt de steen de huid glad. 

 

Toepassingen Puimsteen

Puimsteen wordt toegepast op gedeeltes van de huid, die ruw, hard zijn geworden door een ophoping van eelt. Dat is vaak het geval op de voeten, hielen en elleboog. Likdoorns zijn ook vaak knobbels van eelt, dus daar kan ook puimsteen tegen worden gebruikt.
 

Gebruik van Puimsteen

U kunt het beste de huid eerst wat zachter maken door deze te laten weken in warm water. Bij gebruik op de voeten kunt u deze eerst in een voetenbadje doen, bij andere lichaamsdelen kunt u het beste de puimsteen gebruiken tijdens het douchen of na een bad. 
Maak de puimsteen nat met warm water, hierdoor zal deze makkelijker over de huid glijden. Wrijf daarna zachtjes met de natte steen, in cirkelvormige bewegingen, over de eeltplekken. Oefen niet teveel druk uit. Maak eventueel de steen tussendoor weer vochtig. Blijf doorgaan tot de eelt vrijwel is verdwenen. 
Bij langer gebruik wordt de puimsteen wat zachter en gladder, dan kan deze ook worden gebruikt op de meer gevoelige huid zoals de onder de tenen.

 

Puimsteen en kleding

Puimsteen wordt gebruikt om bepaalde stoffen oud en versleten te maken, zoals spijkerbroeken. Verder kan er me puimsteen haartjes en pluisjes worden verwijderd van stoffen en kleding. Wrijf daarvoor voorzichtig met de puimsteen over de pluisjes of haren en gebruik daarna eventueel een kledingroller om ze van de stof af te halen.

 

Andere tips met Puimsteen

Puimsteen kan ook worden gebruikt als een geursteen voor etherische olie. Hiervoor kunt u een stuk puimsteen, voorzichtig, aan brokken slaan. Dan een brok puimsteen in een bakje leggen en daar etherische olie op druppelen. De geur zal zich langzaam door de ruimte verspreiden.
Brokken Puimsteen worden ook gebruikt in plantenpotten. Puimsteen houdt dan water vast en geeft dat langzaam af, zodat de plant minder snel last krijgt van droogte.
Puimsteen wordt verder gebruikt om verf of inkt van handen te verwijderen.


Puimsteen is 100% natuurlijk en bevat geen parabenen, SLS/SLES, minerale oliën, paraffine, vaseline, petrolatum, siliconen, propyleenglycol of genetisch gemodificeerde plantextracten.

Afmetingen: lengte 92mm, breedte 61mm, hoogte 26mm
Uitsluitend uitwendig gebruiken

10x Tips Natuurlijke Voetverzorging

Voeten zijn enorm belangrijk voor ons dagelijks leven, maar we vergeten vaak om ze goed te verzorgen. We staan en lopen de hele dag op onze voeten, dus het is belangrijk om ze goed te behandelen. Gelukkig zijn er een heleboel natuurlijke manieren om zelf je voeten te verzorgen, met behulp van bijvoorbeeld natuurlijke butters en natuurlijke oliën.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Vanaf €35 verzending = GRATIS, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008