Puimsteen 3st Wit - Eelt - Pumice Stone

puimstenen eelt bestellen puimsteen eelt puimsteen eelt kopen puimsteen kopen puimsteen detail certificaat puimsteen
puimstenen eelt bestellen puimsteen eelt puimsteen eelt kopen puimsteen kopen puimsteen detail certificaat puimsteen
Puimsteen 3st Wit - Eelt - Pumice Stone
0 Review | Review toevoegen
Puimstenen 3st, voor het verwijderen van eelt. Handige witte puimstenen met ophangkoordjes. Door het ruwe oppervlak verwijdert de puimsteen dode huidcellen, eelt en likdoorns. Makkelijke ovale vorm.

Verzendkosten

€ 3,95

Levertijd

Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden

€ 14,85
€ 12,65
Prijs per 3x blok

Op voorraad :

Variatie: Puimsteen 3st Wit - Eelt - Pumice Stone
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product of over het bestellen?

Mail ons uw vraag

3x Witte Puimstenen 

Puimstenen worden gebruikt voor het verwijderen van eelt, dode huidcellen en zelfs likdoorns. Deze puimstenen zijn makkelijk in gebruik, met een handige ophangkoordjes. Om hygiënisch reden zijn de puimstenen individueel verpakt in een dun laagje folie. Witte puimsteen is gladder en minder ruw dan de zwarte puimsteen. Zwarte puimsteen vindt u hier>>
 

Wat is Puimsteen

Puimsteen is een ruw materiaal dat ontstaat wanneer hete lava mengt met water. Door het samen komen van water en lava ontstaan er allerlei kleine holtes in het gesteente na afkoelen. Hierdoor is een poreuze steen ontstaan, die geschikt is voor het verwijderen van droge huid, eelt. Doordat puimsteen ruw is, schuurt de steen de huid glad. 

 

Toepassingen Puimsteen

Puimsteen wordt toegepast op gedeeltes van de huid, die ruw, hard zijn geworden door een ophoping van eelt. Dat is vaak het geval op de voeten, hielen en elleboog. Likdoorns zijn ook vaak knobbels van eelt, dus daar kan ook puimsteen tegen worden gebruikt.
 

Gebruik van Puimsteen

U kunt het beste de huid eerst wat zachter maken door deze te laten weken in warm water. Bij gebruik op de voeten kunt u deze eerst in een voetenbadje doen, bij andere lichaamsdelen kunt u het beste de puimsteen gebruiken tijdens het douchen of na een bad. 
Maak de puimsteen nat met warm water, hierdoor zal deze makkelijker over de huid glijden. Wrijf daarna zachtjes met de natte steen, in cirkelvormige bewegingen, over de eeltplekken. Oefen niet teveel druk uit. Maak eventueel de steen tussendoor weer vochtig. Blijf doorgaan tot de eelt vrijwel is verdwenen. 
Bij langer gebruik wordt de puimsteen wat zachter en gladder, dan kan deze ook worden gebruikt op de meer gevoelige huid zoals de onder de tenen.

 

Puimsteen en kleding

Puimsteen wordt gebruikt om bepaalde stoffen oud en versleten te maken, zoals spijkerbroeken. Verder kan er met puimsteen haartjes en pluisjes worden verwijderd van stoffen en kleding. Wrijf daarvoor voorzichtig met de puimsteen over de pluisjes of haren en gebruik daarna eventueel een kledingroller om ze van de stof af te halen.

 

Andere tips met Puimsteen

Puimsteen kan ook worden gebruikt als een geursteen voor etherische olie. Hiervoor kunt u een stuk puimsteen, voorzichtig, aan brokken slaan. Dan een brok puimsteen in een bakje leggen en daar etherische olie op druppelen. De geur zal zich langzaam door de ruimte verspreiden.
Brokken Puimsteen worden ook gebruikt in plantenpotten. Puimsteen houdt dan water vast en geeft dat langzaam af, zodat de plant minder snel last krijgt van droogte.
Puimsteen wordt verder gebruikt om verf of inkt van handen te verwijderen.


Puimsteen is 100% natuurlijk en bevat geen parabenen, SLS/SLES, minerale oliën, paraffine, vaseline, petrolatum, siliconen, propyleenglycol of genetisch gemodificeerde plantextracten.

Afmetingen per steen: lengte 92mm, breedte 61mm, hoogte 26mm
Uitsluitend uitwendig gebruiken
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008