Palo Santo Olie 100% 10ml - Etherische Olie - Heilig Hout

palo santo olie heilig hout Palo Santo olie heilig boom olie palo santo wit certificaat berivita
palo santo olie heilig hout Palo Santo olie heilig boom olie palo santo wit certificaat berivita
Palo Santo Olie 100% 10ml - Etherische Olie - Heilig Hout
0 Reviews | Review toevoegen
Palo Santo etherische olie 100% puur uit de Bursera Graveolens hout, ook wel heilig hout genoemd. Essentiele Palo Santo olie heeft houtige, zoetige geur. Zuivere Palo Santo olie, zonder toevoegingen.

Verzendkosten

€ 3,95

Levertijd

Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden

€ 14,95
Prijs per druppelfles

Op voorraad :

Variatie: Palo Santo Olie 100% 10ml - Etherische Olie - Heilig Hout
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product of over het bestellen?

Mail ons uw vraag

Palo Santo Olie 10ml 

Heilig Hout, Bursera Graveolens


Geur: Zoet, houtachtig en harsachtig
Extractiemethode: stoomdestillatie houtsnippers Bursera Graveolens
Herkomst: Ecuador

 

Wat is Palo Santo Olie

Palo Santo Olie wordt gewonnen door stoomdestillatie uit houtsnippers van de Bursera Graveolens ook wel Heilig Hout boom genoemd. De naam Heilig Hout, in het spaans Palo Santo, komt doordat de boom gedurende de kersttijd bloeit. Deze boom groeit van oorsprong de tropische bossen van Zuid-Amerika en kan tot 90 jaar oud worden. De boom is familie van Mirre en Wierook. Omdat de boom beschermd is, wordt alleen afgevallen hout gebruikt voor het maken van Palo Santo olie. Dit hout moet eerst enige jaren 'rusten' voordat de geur vrijkomt en er een etherische olie van kan worden gemaakt.
De boom speelt al sinds de tijd van de Maya's en Inca's een rol in allerlei religieuze rituelen en heeft medicinale toepassingen. De inca's gebruikten de geur om lichaam en geest te zuiveren van 'slechte' energie.
Palo Santo olie is een gewilde etherische olie en wordt veelvuldige gebruikt, vooral bij het mediteren en yoga.
De geur van Palo Santo zou ontspannend werken, waardoor zorgen verminderen. Omdat het emoties tot rust zou brengen, geeft Palo Santo olie u de kans in contact te komen met de spirituele kant van het leven. Negatieve gevoelens worden geparkeerd, waardoor ruimte ontstaat voor positiviteit.

 

Verdamping Palo Santo

Aromabrander: 5-6 druppels etherische olie in een waterbakje boven een waxinelichtje. Zorg altijd voor voldoende water in het bakje.
Aroma Diffuser: Naar eigen wens enkele druppels etherische olie in het waterreservoir doen en de diffuser inschakelen voor een makkelijke verdamping van de etherische olie door een ruimte met koude mist.
Geurstenen: Druppel wat etherische olie op de aromasteen en de olie verdampt langzaam in de ruimte. Hoe meer druppels, hoe sterker de geur. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte meer dan 16 graden is, anders kan er geen goede verdamping plaatsvinden.
Alle verspreiders van etherische oliën vindt u 
hier>>
 

Palo Santo in het bad 

Badolie: los 10 tot 15 druppels Palo Santo olie op in een neutrale badolie en voeg dit toe aan het badwater. 
 

Palo Santo olie op de huid 

Huidolie: los 10 tot 20 druppels Palo Santo olie op in 50ml neutrale huid- of massage-olie of gebruik bijvoorbeeld pure tarwekiemolie of druivenpitolie.

Palo Santo olie is prima te combineren met andere etherische oliën zoals WierookMirre, Pa]tchouliGeraniumYlang YlangBergamot en Lavendelolie

Palo Santo etherische Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.

Bevat: Palo Santo Olie 100%
Andere namen: Heilig Hout, Heilige Stok, Bursera Graveolens Oil
CASnr: 89958-10-1

→ Informatie Etherische Oliën

De informatie zoals weergegeven op deze website is naar beste weten en met de grootste zorg samengesteld. De samenstellers aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die bij toepassing, gebruik of misbruik van de informatie en producten kan ontstaan. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van gebruikers verspreid over de hele wereld en is afkomstig van diverse literatuurbronnen en is uitdrukkelijk alleen bedoeld ter informatie. Wij garanderen en claimen niet dat onze producten hetzelfde effect zullen hebben in alle voorkomende, of vergelijkbare gevallen. BeriVita producten zijn alleen bestemd voor uitwendig gebruik tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Zoals met elk natuurproduct, dienen ook BeriVita producten vooraf getest te worden op klein gedeelte van de huid en direct te worden gestopt wanneer zich problemen voordoen. In incidentele gevallen kan het gebruik tot onverwachte allergische reacties leiden. Bij twijfel wordt het daarbij aanbevolen om een arts te raadplegen. Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren. De geleverde natuurproducten kunnen mogelijke geur- en kleurverschillen geven ten opzichte van eerdere leveringen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Nog geen reviews van dit artikel. Bent u de eerste?

Stel een vraag over dit product

Velden met * gebruiken we om uw vraag te kunnen beantwoorden

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, microplastics en chemische toevoegingen
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
Makkelijk bestellen, ook zonder account
Achteraf betalen met Klarna
Veilig en vertrouwd, sinds 2008