Energie zalf shea butter energie zalf Certificaat
Energie zalf shea butter
energie zalf
Certificaat

Energie Zalf 50ml - Limoenolie en Kruidnagelolie

Energieke zalf met pure Shea Butter en zuivere limoenolie en kruidnagelolie. Rustig in te masseren op uw huid. Hierdoor komen de effecten en geur van de zuivere etherische olie vrij.

Variant:
6,95
per blik
Op voorraad Levertijd:: Voor 15:00 uur besteld=dezelfde werkdag verzonden
Voeg toe aan uw verlanglijstje
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1 € 6,95
2 € 6,45 € 6,95 7% korting
3 € 6,20 € 6,95 10% korting
4 € 5,95 € 6,95 14% korting
Energie zalf shea butter
Energie Zalf 50ml - Limoenolie en Kruidnagelolie
6,95
per blik
  • Krachtige Geur
  • Voedt en hydrateert
  • 100% Plantaardig

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Informatie

Energie Zalf 

Energieke Shea Butterongeraffineerd en puur, 50ml in een mooi blik met schroefdeksel. Deze mix van Shea Butter en heerlijke, energiegevende etherische olie Limoen en Kruidnagel, is prima om te masseren op de huid, zoals de slapen of op de borstkas. Zuinig in gebruik.
Door de aanwezige geuren kan deze zalf invloed hebben op onze psychische en lichamelijke gesteldheid, hierop is bijvoorbeeld de aromatherapie gebaseerd. De geuren zouden op die manier, via de hersenen, onze stemming kunnen beïnvloeden.

 

Limoenolie komt van limoenen die groeien aan de Limoenboom. Dit is een kleine boom met doornen. Onze limoenolie wordt gewonnen uit de schillen van de limoenvrucht. De frisse geur van etherische limoenolie zou een stimulerende en verkwikkende werking hebben bij verdamping en de concentratie verhogen.
 

Kruidnagelolie van kruidnagels. Kruidnagels zijn een bekend specerij in de keuken met een dominante smaak en geur. De kruidnagel heeft een korte steel ,10mm, met daarop een dichte bloemknop. Zodra de gesloten groene bloemknoppen beginnen te verkleuren, worden ze geplukt. Van oudsher hebben kruidnagels vele toepassingen van toepassingen bij tandproblemen, verbetering van de ademgeur tot gebruik in de keuken. Onze etherische kruidnagelolie wordt verkregen door stoomdestillatie van de gedroogde bloemknoppen. De warme geur van etherische kruidnagelolie zou ook een stimulerende en verkwikkende werking hebben.

 

Shea Butter komt uit de noot van de Afrikaanse Vitellaria paradoxa, of te wel de Shea butterboom. Deze boom komt van oorsprong uit centraal Afrika en kan uiteindelijk 100 jaar oud worden. Deze 15 meter hoge boom geeft pas na zo’n 20 jaar noten. De pitten van deze noten worden gestampt en daarna met heet water opgeklopt. Bij het afkoelen komt dan een ivoorkleurige massa vrij: Shea butter. Het bijzondere aan deze Shea butter zijn de zogenaamde niet-verzeepbare bestanddelen Hierdoor wordt de Shea butter erg goed verdragen door de huid. Om deze reden wordt Shea Butter in Afrika al eeuwenlang gebruikt ter bescherming en verzorging van de huid.
 

Gebruik
Rustig en langzaam masseren op de plek van voorkeur. Het effect van de speciaal geselecteerde etherische oliën wordt ondersteund door een zachte, ronddraaiende massage.


Uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. De huid waar deze zalf is gebruikt niet direct blootstellen aan de volle zon. In sommige gevallen kan dat huiduitslag geven.
Bevat : Shea Butter 99%, Limoenolie 0,5%, Kruidnagelolie 0,5%

Sommige bestanddelen in deze mix met etherische olie hebben een allergene werking. Vrijwel alle etherische oliën bevatten van nature allergenen: Chemische verbindingen die een allergische reactie op de huid kunnen veroorzaken, voorbeelden daarvan zijn limonene, linalool en andere. Een allergische reactie vindt niet bij iedereen plaats en soms pas na jaren gebruik. Een allergische reactie uit zich meestal als een (huid-) irritatie, vaak al bij een lage dosering. Helaas is een allergische reactie nooit helemaal uit te sluiten, maar verstandig gebruik van etherische olie beperkt  het risico. Probeer altijd eerst op een klein gedeelte van een stukje, onopvallende huid uit. Houdt altijd rekening met een mogelijke allergische reactie: Neem bij twijfel contact op met een (huis-) arts.

Alles over Shea Butter

Hier vindt u veel informatie over Shea Butter. Gebruik op huid en haren, werking, toepassingen en eigenschappen van Shea Butter. Daarnaast info over de verschillende soorten Shea Butter en FAQ over Shea Butter.

klik hier
Beoordeling toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

100% natuurlijk en vrijwel alles 100% plantaardig
Zonder parabenen, minerale olie en microplastics
Respect voor mens, dier en natuur: 100% Proefdiervrij
✓ Vanaf €35 verzending = GRATIS, anders €3,95
Makkelijk bestellen, ook zonder account
✓ Voor 15:00 uur besteld = Zelfde werkdag verzonden
Veilig en vertrouwd, sinds 2008